Умало зарадио 15.000 евра на квизу: Знате ли ви одговор на ово питање?

GS
Foto: Rtv365

Први овоседмични такмичар квиза Јокер, Игор Маврин, умало је кући отишао с 15.000 евра, али није хтио ризиковати на задњем питању које је гласило: "Ко је пројектовао цркву Светог Антуна Падованског у Београду?"

Међу понуђеним одговорима налазили су се А) Фране Цота, Б) Јелисавета Начић, Ц) Јоже Плечник и Д) Никола Доксат. Будући да су му правила игре допуштала да одустане и освоји претходни износ од 5000 евра, Игор, који у том тренутку није имао више џокера, одлучио је да је за њега најбоље да се повуче.

"Ризик би у овом тренутку био превелик. Било би то стварно нагађање", рекао је Игор те освојио 5000 евра. Ипак, да је одговорио на посљедње питање по принципу одабира одговора Ц, како је испричао да квизаши чине кад не знају тачан одговор, освојио би максималних 15.000 евра, јер управо се иза одговора Ц скривао тачан одговор.

"Било би пуко нагађање у сваком случају", поновио је Игор и кад је сазнао да би његов одговор нагађања такође био тачан.

Тијеком свих 11 питања Игора је пратила срећа, али показао је и завидно знање. Искористио је све расположиве џокере, а на крају и супер џокер. Једино питање на које није тачно одговорио и на којем је изгубио два џокера било је: "Носио је титулу посебног западног амбасадора за трговину, културу и туризам, коју му је 1990. додијелио чехословачки предсједник. О којем је музичару ријеч?"

Понуђени одговори били су: А) Тото Цутугно; Б) Франк Zappa; Ц) Давид Hasselhoff; Д) Стинг. Игор се одлучио за Стинга, међутим тачан одговор био је Франк Zappa, преноси "Index".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана