Удала се за саму себе, па се развела: Ево шта је разлог

Б92
Foto: Профимедиа

Бразилка Сулен Кареј, која тренутно живи у Уједињеном Краљевству, шокирала је кориснике друштвених мрежа када је подијелила фотографије са своје свадбене церемоније.

Умјесто традиционалне младе и младожење, пред олтаром је стајала потпуно сама, пише Б92.

Кареј на друштвеним мрежама, на којима има 434 хиљаде пратиоца, често показује свој раскошан стил живота који назива "сологамијом".

Похвалила се чак и драматичним разводом у којем је морала да раскрсти сама са собом, упркос бизарним покушајима терапије за парове.

Недавно је пак подијелила видео из теретане у којем је показала своју витку фигуру. 

Позирала је пред камером након коришћења справе у препуној теретани па се чини како покушава да ојача саму себе након развода.

Нови снимак објавила је само недјељу дана након што је подијелила разлог свог шокантног развода.

"Схватила сам да су самоанализа и рефлексија кључне. Важно је знати када завршити један циклус. Чак и обавеза према себи може имати своје изазове, попут суочавања с очекивањем да стално будеш савршена за саму себе", каже Кареј.

Додала је како је схватила да је превише притискала саму себе, због чега се понекад осјећала исцрпљеном. Схватила је, каже, да је чак и у браку са самом собом важно прихватити своје несавршености.

Oна је признала како је почела осјећати унутарњи сукоб мање од годину дана након што се удала за себе, због чега је одлучила потражити стручну помоћ. Прошла је кроз 10 десет сесија терапије.

У браку са самом собом се, каже, осјећала усамљено, упркос томе што иначе воли сопствено друштво.

Међутим, сада је инфлуенсерка одлучила да подвуче црту и каже како је отворена за идеју излазака с другом особом.

Кареј је изјавила да јој је друштво са самом собом било исцрпљујуће, а чини се како њено "интензивно путовање самоспознаје и прихватања", како је назвала ово искуство, иде добро јер новости дијели на Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана