У Херцеговини бирају “најпожељнијег нежењу”: Ово су кандидати

ГС
Кандидат
Foto: Фејсбук | Кандидат

Након што је најављено да организација “Херцеговка године” организује манифестацију “бирамо најпожељнијег Херцеговца нежењу”, на Фејсбук страници представљени су кандидати.

Пријаве су биле отворене до 8. априла, а изабрани финалисти стижу из различитих градова Херцеговине. Кандидати су из Љубушког, Стоца, Широког Бријега, Мостара, Посушја и Чапљине.

Главно правило за пријаву наводило је да кандидат мора бити Херцеговац без обзира на мјесто становања, а такође у такмичењу су могли учествовати само слободни момци, разведени и удовци.

На страници су навели да ће гласање трајати до 24. априла ове године, а то се може учинити преко мејл адресе, на веб страници организације, Фејсбук страници и партнерским порталима.

Организатори сматрају да је Херцеговина расадник добрих, честитих, поштених, згодних и вриједних људи. Подсјетимо прошле године ову титулу освојио је Сеид Масница.

- Кроз ову манифестацију, осим што чинимо вријеме веселијим и оптимистичнијим, такође промовишемо нашу Херцеговину, људе и обичаје овог посебног краја - рекела је Даниела Шкегро, предсједница Организацијског одбора избора “Најпожељнији Херцеговац нежења”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана