Три најважније жене у животу славног глумца умрле су од исте болести, а његов син изненада преминуо у 16. години

Г.С.
Три најважније жене у животу славног глумца умрле су од исте болести, а његов син изненада преминуо у 16. години

Трагедија за трагедијом. Славни глумац доживио је много трагичних момената у животу, због чега се касније борио са депресијом. Три важне жене у животу Џона Траволте умрле су од исте болести, а онда је преминуо и његов син.

"Никада нисам био толико заљубљен, самтрао сам да сам волио прије ње, али заправо није тако. Били смо као два "манијака" која су нон стоп причала на сету. Мјесец дана касније почели смо да се забављамо", рекао је Џон Траволта о својој првој љубави глумици Дијани Хиланд коју је упознао 1976. на снимању филма "The Boy In The Plastic ".

Убрзо након што су почели заједнички живот она је сазнала да болује од рака дојке. Нажалост, болест је била касно дијагностикована па су се већ биле појавиле метастазе.

"Био сам са њом цијеле ноћи пре него што је умрла. Држао сам је, грлио сатима. осјетим увијек да је ту негдје поред мене. Одувијек је жељела цио свијет за мене", испричао је глумац о одласку Дијане Хиланд која је умрла 1977. у 41. години.

Трагедија је ишла једна за другом. Годину дана након Дијанине смрти умрла је глумчева мајка Хелен Сесилија Берк која се такође борила са канцером дојке. Позната глумица имала је 66 година. Хелен је сина Џона добила са Салватореом Траволтом са којим је имала још петоро дјеце.

Џон Траволта рекао је касније да му је Сајентолошка црква, чији је члан, много помогла да се избори са мајчином смрћу. Сајентологе прате бројне контроверзе, а припадала им је и глумчева супруга и колегиница Кели Престон.

Траволта је у браку са чувеном глумицом Кели Престон био од 1991. до њене смрти 2020. године. Тужну вијест саопштио је на Инстаграму. Холивудска звијезда умрла је од рака дојке, са којим се борила двије године.

"Њена љубав и живот памтиће се заувијек", рекао је Траволта о својој Кели која је битку са опаком болешћу изгубила у 57. години.

Познати пар је у дугогодишњем браку добио троје дјеце, ћерку Елу и синове Џета и Бенџамина.

Најстарији Џет рођен је са Кавасаки синдромом, био је аутистичан и боловао од епилептичних напада. Док су били на породичном одмору на Барбадосу, дјечак је услијед изузетно јаког напада, ударио главом о каду и умро. Имао је 16 година.

"Истина је да нисам знао да ли ћу успјети да преживим то. Живот ми више није занимао, требало је доста времена да се опоравим", рекао је о смрти свог сина.

Траволта данас брине о најмлађем Бенџамину (12). Ћерка Ела прославила је недавно 22. рођендан, преноси жена.блиц.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана