Трагична судбина првака свијета с Аргентином: Након оца и два брата, остао је и без мајке

ГС
Foto: Твитер

Сјајни аргентински ногометаш и звијезда Атлетиок Мадрида Анхел Кореа доживио је трагичну судбину након што је остао и без четвртог члана најближе породице.

Кореи сјајно иде на пословном плану. Његова фудбалска каријера може се сматрати врхунском, пошто је с Аргентином прије неколико мјесеци постао свјетски првак, а у Атлетику је једна од главних звијезда.

Међутим, на приватном плану не може се похвалити судбином. Одрастао је без оца, који је преминуо у раном дјетињству, а онда су му страдала и двојица браће у Аргентини.

Сада је Кореу схрвала вијест о смрти мајке. Анхелова мајка Марсела Мартинез изгубила је битку с опаком болешћу, потврђено је синоћ.
Фудбалер  Атлетица био је много везан за мајку с којом је одрастао и која је најзаслужнија јер је постао фудбалер. Дуго се борила против карцинома и на крају није издржала. Мајка Марсела одгајала је Анхела у сиромаштву и у опасном крају у Аргентини.
Како је истицао прије у јавности, Кореа је захваљујући фудбалу заборављао тешку судбину у дјетињству. Заборављао би на губитке оца и браће и уз помоћ мајке постао је врхунски фудбалер.

Да ствари буду теже, с 19 година био је приморан урадити операцију срца. Његова каријера била је упитна, али је након љекарске интервенције ипак добио прилику да направи сјајну каријеру, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана