Тијана и њен изабраник одлучили да у брак ступе на веома необичном мјесту

GS
Foto: YT

Да су општина и ресторани постали прецијењени доказ је свадба пара из Америке који су се једно другом на вјечну љубав завјетовали у тоалету бензинске пумпе.

Логан Абнеј и Тијана Аилсток из Синсенатија недавно су ступили у брак, а снимак њиховог вјенчања који је завршио на Јутјубу, постао је виралан усљед чињенице да је све обављено унутар тоалета.

Наиме, Тијана и њен изабраник су изговорили једно другом судбоносно “да” у тоалету бензинске пумпе “Хоп шопс” у америчком граду Верона. Сам тоалет више подсјећа на диско клуб због диско кугле и свјетала којима обилује, а магија почиње када се притисне црвено дугме.

Први плес између писоара

Управо тад почиње журка и само су званице потребне да ово необично мјесто постане поприште најљепших сјећања за младенце, колико год то необично и чудно звучало.

Тако су и Тамара и Логан размијенили своје брачне завјете и бурме пред матичарем, који је на крају, када су већ размијенили бурме младенцима рекао да притисну црвено дугме, што су и учинили прије првог пољупца као вјенчани пар.

Након свадбеног плеса тик уз писоаре, журка се наставила даље у просторијама бензинске пумпе, па и на паркингу исте. Логан је касније испоштовао и традицију, те је уснама и зубима свукао подвезицу са ноге своје изабранице.

– Заклињем се да ћу те пратити у животу – рекао је Логан својој изабраници током вјенчања, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана