Тест од двије секунде открива је ли мушкарац спреман за брак: Не губите вријеме

ГС
Тест од двије секунде открива је ли мушкарац спреман за брак: Не губите вријеме

У озбиљној сте вези и желите да је озваничите, али нисте сигурни да ли је ли ваш мушкарац спреман за брак? Стручњак за везе Јана Хокинг открила је да у том случају користи тест који траје само двије секунде.

Поставите себи ово питање

Помоћу теста, она брзо ријеши своју недоумицу и одлучи хоће ли свог мушкарца откачити или ће наставити да се виђа с њим. "Добро погледам мушкарца и замислим себе како стојим у вјенчаници спремна да одем пред олтар", открила је Јана. "Тада себи поставим питање: „Кад видим тог мушкарца, шта осећам? Јесам ли узбуђена и не могу да верујем колико сам срећна што ће он бити мој супруг? Или помислим 'ах, он је добар човек и имаћу с њим лијеп живот", истакла је.

Јана је објаснила да ако одаберете прво, тај мушкарац је добар избор за вас и треба да останете с њим. Међутим, ако више нагињете овом другом одговору, онда је најбоље рећи му "збогом". "Друга опција не нуди искрену и страствену љубав, она нуди сигурну љубав", објаснила је.

Јана је недавно открила и знакове упозорења на друштвеним мрежама и апликацијама за упознавање на које би жене требало да припазе. "Ако након неколико изласка с тим мушкарцем којег сте упознале на друштвеним мрежама или апликацији, видите да је обрисао свој профил, то значи да постоји потенцијал за непожељно понашање", рекла је. Још један лош знак јесте ако објављује само фотографије на којима му се не види добро лице или на којима га нема уопште. Јана тврди да, када мушкарци објављују фотографије које не откривају њихов идентитет, то обично значи да нешто скривају, попут чињенице да су у вези или браку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана