Тамара "радна акција" о аманету који јој је оставио Небојша Глоговац

Г.С.
Тамара "радна акција" о аманету који јој је оставио Небојша Глоговац

Водитељка Тамара Грујић, која годинама уназад доноси осмијех породицама без крова над главом, и расплаче гледаоце када одгледају кадрове епизоде, нову сезону емисије са својим тимом је радила у Републици Српској.

Разлог за то - прослављени српски глумац који нас је прерано напустио, Небојша Глоговац

"Крајем 2017. године, позвао ме је наш дивни, нажалост покојни, драмски уметник Небојша Глоговац, који је родом из Невесиња. Рођен је у Требињу и често је одлазио у Републику Српску. Тамошња борачка организација, која води рачуна о бившим борцима грађанског рата, замолила га је да ступи у контакт са мном", рекла је Тамара.

"Интензивно сам се чула са Небојшом и рекла сам му да ћемо сигурно доћи. Нажалост, преминуо је у првој половини 2018. и пред смрт у последњим порукама рекао ми је 'Молим те, немој само да заборавиш'. Као да ми је неки аманет дао, а ја њему обећање да ћу кад-тад тамо да одем. Дуго смо се припремали, ступили у контакт са надлежним институцијама у Републици Српској и коначно отишли крајем јуна, а снимали смо до краја новембра. Целу сезону смо посветили Небојши Глоговцу. Били смо и у родној кући његовог тате и деде, где је он провео велики део детињства... Много нам је било тешко" - изјавила је Тамара за mondo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана