Тајна љепоте бивше Бондове дјевојке је у чаши вина

б92
Foto: инстаграм

Глумица Џејн Симор неријетко објављује фотографије својих интензивних тренинга како би својим примером мотивисала пратиоце. Она и често поручује да се мукотрпни рад на себи исплати, те да човјек никад не би требало да одустане од задатог циља.

Бивша Бондова дјевојка у 71. години живота изгледа феноменално, а кључ њеног успјеха је, каже она, у пилатесу и чаши вина. Воли дуге шетње и никад није на дијети. Она вјерује да треба себи угађати, али умјерено.

 "Шетам по плажи, вјежбам пилатес. Покушавам да останем у форми и да једем здраво, али никад нисам на дијети и слично, све је умјерено и то дјелује на мене", рекла је Џејн.

"Ујутро прво кафа, а касније храна. Обично јурим негдје и заборавим да једем до средине дана. Мој партнер Дејвид је на испрекиданом посту па не једе до 14 сати. Ако огладним касније, појешћу мало тамне чоколаде и попићу чашу вина, то је оброк, зар не?" испричала је глумица.

у недавној објави на свом Инстаграм профилу, Џејн често мотивише своје пратиоце да вјежбају.
"Једна ствар коју волим да се сјетим када постане тешко је да сте, иако можда још нисте тамо, много ближи него што сте били јуче!", написала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана