Сурова истина о дjеци Николе Симића: Послије глумчеве смрти клупко почело да се одмотава

Г.С.
Сурова истина о дjеци Николе Симића: Послије глумчеве смрти клупко почело да се одмотава

Легендарни глумац Никола Симић остао је упамћен по бројним улогама у позоришту, на филму и телевизији, а спадао је у умјетнике о чијем се приватном животу знало мало.

Како је он у ријетким интервјуима причао, заљубљивање је сматрао важним дијелом живота.

- А треба се заљубљивати. Психолози кажу да дође тренутак кад човек жели да промени начин свог живота. Треба имати храбрости и смелости и то урадити. Ја то знам, наравно из прве руке. Требало је имати храбрости и играти "Дунда" у Дубровнику те вечери кад су ми саопштили да ми је отац умро. И нико то није знао. Требало је имати храбрости и играти "Бубу" 30. децембра, а сахранити мајку 29" - испричао је Симић, који је упркос свему увијек задржавао ведар дух.

У медијима се након глумчеве смрти 2014. године писало да је иза себе оставио ћерку Ану и унуке Исидору и Сару. И сам глумац причао је о унукама, с поносом истичући да се и оне интересују за глуму.

Ипак, његов братанац Ненад Симић истиче да Никола није имао биолошку дјецу.

- Никола није имао ћерку ни унуке. Ана је ћерка његове последње жене Снежане. Он је био добар према њој, али јој није отац. Никола је у младости пукло слепо цревно, дошло је до сепсе, то се тада звало туберкулоза стомака, а лечили су га радијацијом, након чега је остао стерилан и није могао да има деце. Они све покушавају због наследства - тврди Ненад.

Николин братанац је испричао и да се глумац женио четири пута и да је волио жене, а у медијима се спекулисало да је Симић пред крај живота био у вези са 42 године млађом глумицом, преноси pulsonline.rs

Симићу је пред крај живота дијагностикован рак простате, а након операције је имао компликације с бешиком, након чега је преминуо 9. новембра 2014, у 80. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана