Строга родитељска правила Робија Вилијамса и његове жене

GS
Foto: Hello Magazine

Ајда Филд открила је како она и њен супруг, успјешни пјевач Роби Вилијамс имају врло строга правила кад су путовања са њиховом дјецом у питању.

Ајда Филд открила је како она и њен супруг, успјешни пјевач Роби Вилијамс имају врло строга правила кад су путовања са њиховом дјецом у питању.

44-годишња глумица и 49-годишњи пјевач увијек лете првом класом, док њихово четворо деце тјерају да лете економском класом. Ајда је објаснила да она и Роби сједе одвојено од своје 11-годишње ћерке Теди, 9-годишњег сина Чарлија, петогодишње ћерке Коко и трогодишњег сина Беауа како би их подстакли да науче да је први разред привилегија коју нису заслужили и не могу да сједе тамо док сами не буду могли да приуште, преноси НајженаАло.

"Моја дјеца лете економском класом кад год идемо на неко путовање авионом. Ја скренем лијево, а они у ред десно. То је ужасно. Мислим, људи ће мислити о мени да сам ку*ка. Али није ми у интересу да одгајам размажена деришта. Моја дјеца ће знати да ће сједети у економској класи све док си сами не буду могли да плате други дио авиона", објашњава супруга Робија Вилијамса за Сандеј Тајмс.

Она и њен муж нису једини славни родитељи који имају строге ставове о томе како одгајати своју дјецу да не постану типична непо-дјеца, израз који се користи за све оне чији су родитељи славне особе, а "непо" је скраћеница за непотизам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана