Шта значи сањати трудноћу

ГС
Шта значи сањати трудноћу

Снови о трудноћи симболизују да нешто у вашем животу расте и развија се, а могу да се односе и на рођење неких нових идеја и на велике преокрете у животу. Труднице у сновима су симбол лијепих дешавања која вам слиједе у непосредној будућности.

Међутим, некада сан о трудноћи или трудници једноставно одражава само вашу жељу да затрудните или страх који имате од тога.

Шта значи сањати трудноћу и трудницу?

Сањати себе као трудницу: Уколико сањате да сте трудни, а то заправо нисте, то је знак да вам слиједе лијепа дешавања у наредном периоду. Овај сан може да значи и да ћете имати материјални добитак или да ћете започети нову љубавну везу или пријатељство. Ако се у сну плашите тога што сте трудни, то значи да имате страх од промјена и нових околности које долазе. Међутим, ако сте заиста трудни и то сањате, онда вас ваше унутрашње биће подсвјесно припрема за улогу мајке. Поред тога, овај сан може да указује на ваше страхове везане за трудноћу, порођај и материнство.

Шта значи сањати да губите бебу?

Сан о губитку бебе указује на то да ће нека ствар за коју сте се много заложили почети ускоро да пропада. Ништа се неће одвијати по плану и бићете разочарани. Мораћете да се одрекнете важних циљева јер ћете схватити да је ваш труд узалудан и да је те циљеве немогуће остварити.

Шта значи сањати свој порођај?

Ако сте сањали свој порођај, то је знак да ћете врло брзо имати неки добитак и доживјети срећне тренутке. Порођај може да симболише и остварење неких старих циљева, започињање нове љубавне везе или пријатељства или помирење са собом са којом сте били у свађи. Међутим, ако сањате да не рађате бебу, него животињу, предмет или неко нестварно биће, то је знак да ћете се ускоро суочити са ситуацијама које вам нису по вољи. Ви осјећате страх због промјена које слиједе јер знате да се нећете добро снаћи у новим околностима. Често се дешава да у трећем тромјесечју трудноће сањате бебу која нема људске особине. У посљедњем тромјесечју трудноће могући су снови о китовима, слоновима и диносаурусима, јер тада тијело све више расте и потпуно се мијења.

Шта значи сањати да је друга особа трудна?

Уколико сањате да је трудна нека особа коју познајете онда је то знак да ћете имати боље односе са том особом. Такође, овај сан указује на то да ће се у животу те особе догодити неке позитивне промјене.

Међутим, уколико сањате да трудница која вам је позната плаче, то значи да ће та особа на јави доживјети неке непријатне ситуације и да ће морати да се суочи са својим страховима. Уколико се деси да сањате да је трудна нека непозната жена, то значи да ћете имати финансијски добитак и да ћете бити срећни у наредном периоду.

Шта значи сањати да радите тест трудноће?

Уколико сањате да радите тест за трудноћу, то указује да почиње нова фаза у вашем животу, било да је у питању емотивни или пословни живот. Вјероватно се питате да ли сте спремни за промјене које долазе. Сан о тесту за трудноћу често указује и на то да се плашите да ћете затрудњети, јер још увијек нисте спремни за то.

Шта значи сањати ако мушкарац сања да је трудан?

Некада се може десити да и мушкарац сања да је трудан. Такав сан указује на забринутост мушкарца за свој будући сексуални живот и на страх од губитка мушкости и потенције. Осим тога, може се десити да мушкарац сања да је трудан баш у оном периоду када му је партнерка трудна. То је само знак да се мушкарац припрема за улогу оца и да се то рефлектује на његову подсвијест, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана