Српска глумица током земљотреса остала без крова над главом, а сад има нову кућу ФОТО

Г.С.
Српска глумица током земљотреса остала без крова над главом, а сад има нову кућу ФОТО

Српска глумица, Невена Вукес удата је за хрватског музичара Марка Вукеса, са којим је добила дијете, а њена прича да живи у контејнеру од 12 квадрата изазвало је велику пажњу јавности.

Невена и Марко живе у складном браку и једно другом највећа су подршка и ослонац  који су показали након што су изгубили свој дом у земљотресу који је погодио Хрватску прије двије године.

Њих двоје су мјесецима живјели у контејнеру који им је доделила општина Марија Бистрица. Они су на свом Јутјубу приказали како су уредили својих 12 квадрата, као и све око контејнера, док су у свему томе остали позитивни и насмијани.

Ипак, пар је након тога кренуо да гради свој нови породични дом.

- Реч је о монтажној кући. Градимо је сами, уз помоћ Бога и ближњих. Лепо је радити с дрветом, али треба имати пуно стрпљења и вештине. Надамо се да ћемо на пролеће моћи да се преселимо - причала је глумица.

- Прихватили смо свој привремени дом - контејнер који нам је општина доделила недељу дана након земљотреса. Статичар који нам је издао црвену ознаку и решење да кућа више није за становање, него је треба срушити, саветовао нам је да размислимо о другој локацији за нову кућу јер је оближње брдо почело да се урушава. То нас је подстакло на брзо деловање па смо прошлог лета почели да градимо нову кућу - објаснила је тада Невена за хрватско издање магазина "Стори".

- Моји родитељи су живели у љубави и такву породицу сам и ја желела да оформим. Исто је и са Марком. Брак и породица која постајете, тај само ваш мали храм који градите, треба да чувате безусловном љубављу, слушањем и разумевањем. То је нови пут за нас, иако се ништа посебно не мења у нашим животима. Једино што тај осећај одговорности јача, сада према нама самима, а сутра и према нашој деци - испричала је Невена за "Глорију", преноси Блиц

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана