Шербеџија о непознатим детаљима живота у Холивуду, а овако га је Ал Паћино одувао

Г.С.
Шербеџија о непознатим детаљима живота у Холивуду, а овако га је Ал Паћино одувао

Глумац Раде Шербеџија, који иза себе има богату каријеру коју је након региона наставио у Холивуду, а сада се, гостујући у једној емисији, присjетио сарадње и дружења с холивудским фацама.

Сарађивао је с највећим холивудским звијездама попут Тома Круза, Анђелине Џоли и Шарлиз Терон.

Позната је анегдота да је очарао Шарлиз Терон с јагњетином, а сада је, гостујући у емисији "Код нас дома" на ХТВ-у испричао како је она драга и дивна особа.

Снимали су заједно филм "Mighty Joe Young" 1997, и у то вријеме приватно су се пуно дружили.

- Тада сам се специјализовао за печење јагњетине с ражња, код мене у дворишту. Имао сам велико двориште, и код мене је долазило стотину људи на дружење. Све су то била позната имена. Шарлиз је обожавала моју јагњетину. Стварно сам је добро правио - истакао је Шербеџија у поменутој емисији.

Нагласио је како је јагњетину научио да припрема од свог деде у Лици. Док је живио у Холивуду јагњетину је набављао с Новог Зеланда, али не смрзнуту.

- И то је добра јагњетина с Новог Зеланда - казао је Шербеџија.

Истакао је да је за добро припремљену јагњетина потребно квалитетно месо, али да треба знати направити добру ватру.

- Ја увијек сам окрећем ражањ, а не електроника - истакао је.

Додао је да данас то више не ради, јер већ сиједам година не једе јагњетину, због здравља.

- Кажу да има пуно холестерола - рекао је познати глумац.

Осврнуо се и на анегдоту с Алом Паћином. Наиме, 1997. је изнајмио кућу у Малибуу и један дан је кренуо да сурфује на дасци. Међутим, један талас га је "смотао" и ударио је главом о дно.

- То је био страшан ударац, једва сам испливао, али нисам могао уопште да дигнем руку. Хитно су ме одвели у болницу, завршио сам све прегледе и у том тренутку ушао је Ал Паћино. Сједео сам неких пола сата и чекао налазе. Након тога кренуо сам према излазу, али је и Паћино, такође кренуо напоље. Дословно смо се погледали лицем у лице, а ја будала кажем њему: "Сјећаш ли ме се", он каже: "Не". Ја сам га тада подсјетио да смо прије двије године примили награду у Венецији. Он је добио награду за животно дјело, а ја сам добио награду за најбољег глумца на фестивалу ("Пре кише"). И мој је филм тада освојио Венецију. Након додјеле смо заједно пили, зезали се и причали - нагласио је Шербеџија.

- А он је исто био ошамућен па је рекао - па шта? - рекао је познати глумац, преноси  Јутарњи.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана