Шербеџија никад емотивнији: Слатка моја, млада супруго

Г.С.
Шербеџија никад емотивнији: Слатка моја, млада супруго

Глумац Раде Шербеџија емотивним видеом који је објављен на Фејсбук налогу честитао је 55. рођендан супрузи, режисерки Ленки Удовички.

“Вечерас је рођендан мојој жени Ленки Удовички. Моја Милица нас највише снима. Слатка моја, лијепа, млада супруго… Како да те назовем? Сретан ти рођендан, 11.02.2022. године”, рекао је Раде у снимку.

Осим емотивних ријечи које јој је упутио, Шербеџија је и рецитовао, па је овај гест покренуо лавину коментара.

Иначе њихова љубав дуга је више од три деценије, а упознали су се почетком деведесетих у Суботици гдје су заједно тада радили у склопу једног фестивала.

“Упознали смо се 1990. године у Суботици. Дошао је да ради “Краља Едипа” на тамошњем фестивалу. Тек сам завршила академију и дошла сам да радим мању представу. Радила сам с његовим студентима с новосадске академије. Један дан смо се срели у холу театра. Имала сам проблема с неким од његових студената и хтјела сам с њиме о томе да поразговарам. Он је имао 43, а ја 23 године. Мом оцу и мајци то је био други брак, а отац је од мајке био старији 18 година. Није ми било нимало необично да се као млада заљубим у мушкарца који је 20 година старији од мене. Одувијек су ми се свиђали мушкарци који су старији од мене, који имају више животног искуства. Све је ишло врло брзо иако нисам очекивала да ће се развити у љубавну везу. Раду нисам познавала, али знате како је то у позоришним круговима - круже трачеви и свакакве приче. Фасцинантно је шта су све људи способни измислити из зависти”, испричала је за Јутарњи лист Ленка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана