Седам фаза кроз које пролази свака веза: Трећа је најкритичнија

ГС
Седам фаза кроз које пролази свака веза: Трећа је најкритичнија

Емотивни односи могу бити различити: бурне романсе са страственим састанцима, топла породична осјећања у пријатним околностима, односи у којима партнери зависе једно од другог и деструктивни односи са дуготрајним болним исходом итд.

Међутим, све ове опције за развој односа између мушкарца и жене обједињује мала нијанса - апсолутно сваки пар пролази кроз ових седам фаза односа.

1. Период "букета од слаткиша"

Период букета слаткиша је наивно, али невјероватно романтично вријеме. Цвијеће и поклони, а партнер је као принц из бајке, чак и на модерном коњу (аутомобилу).

2. Презасићеност

Презасићеност је период када скинете ружичасте наочаре и почнете да оцјењујете партнера, његове ријечи и поступке, без икакве забуне у глави. Да ли је он заиста јунак вашег романа?

3. Гађење

То је фаза гађења. Скинувши ружичасте наочаре, ослободили сте се илузије која је подстакла ваше романтично расположење током прилично дугог периода. Даље, постоје двије опције за развој догађаја: или се пар распада због унутрашњих сукоба; или партнери почну да прихватају једни друге онаквима какви јесу.

4. Стрпљење

Стрпљење је фаза када правите компромис са својим партнером, показујете мудрост и навикавате се на поменуто.

5. Поштовање

У фази поштовања јасно разумијете и прихватате улогу сваког од вас у вези и почињете да се односите једни према другима с највећим поштовањем. Партнер има апсолутну вриједност за вас.

6. Пријатељство

Пријатељство је период када се људи још више зближавају једни са другима, већ сте много тога доживјели и почели да разумијете свог партнера на први поглед и на први гест.

7. Права љубав

Права љубав је на крају. Након што прођете кроз све претходне фазе, ви и ваш партнер достижете права осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана