Сазнала да је трудна тек кад јој је пукао водењак, породила се 6 минута касније

ГС
Foto: Принтскрин

Лорен Њуи (22) ставила је увече двогодишњу ћерку Еси у креветац, па је и сама отишла да спава. Није ни помишљала да ће тај априлски дан памтити до краја живота, и то ни мање ни више него због порођаја.

Наиме, два сата пошто је отишла на спавање Лорен је осjетила снажне грчеве у стомаку. Како болови нису престајали, око један сат ноћу одлучила је да се истушира. У тим тренуцима мислила је да има упалу слијепог цријева, али сат времена послије туширања пукао јој је водењак.

- Почела сам да се порађам и беба је брзо дошла на свијет – каже Лорен.

Откако јој је пукао водењак до тренутка порођаја прошло је свега шест минута. Њена свекрва је дошла да причува малену Еси, а Лорен је отишла у болницу. Послије 12 сати млада мама се вратила кући са сином Албијем. Да би могла да вози бебу у аутомобилу, док је била у болници, телефоном је наручила ауто-сједиште.

Лорен је једна од жена која је имала такозвану скривену, односно криптичу трудноћу. Најчешће, жене које имају невидљиву трудноћу схвате да су у другом стању тек кад крене порођај, што је био случај и са Лорен.

Студије сугеришу да једна од 475 трудноћа остане непримећена до 20. недјеље, док једна од 2.500 остане непримећена до порођаја, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана