Шакира брутално поткачила Пикеа: Објаснила је целу ситуацију

Г.С.
Шакира брутално поткачила Пикеа: Објаснила је целу ситуацију

Славна пјевачица Шакира се обратила јавности првог дана 2023. године и упутила, чини се, никад снажнију поруку откако се растала од невјечаног супруга Жерара Пикеа.

“Иако су нам ране и у овој новој години отворене, вријеме лечи све. Чак и ако нас је неко издао, морамо да наставимо да вјерујемо. Суочени са презиром, наставите да цијените себе, јер добрих људи има више него непристојних. Више је емпатичних него неосетљивих људи. Мање их одлази, а више њих остаје поред нас”, стоји у Шакириној поруци, која даље каже:

“Наше сузе нису на отпаду, оне заливају земљу на којој ће се рађати будућност и чине нас бољим људима, да и поред сломљеног срца можемо да наставимо да волимо”, поентирала је Шакира у новогодишњој поруци коју еј објавила на Инстаграму.

С обзиром на то да је 2022. годину обиљежио њен поприлично буран растанак с Пикеом, с којим је 12 година живјела у ванбрачној заједници, многи су Шакирине ријечи прочитали између редова, те протумачили да се односе управо на ту ситуацију.

Медији су писали о томе да је Пике преварио Шакиру, а фудбалер је наводно и прекршио договор с пјевачицом. Наиме, наводни договор између бившег пара био је да годину дана након разлаза не треба да се појављују у јавности с новим партнерима, што је Пике прекршио, с обзиром на то да је виђен с новом дјевојком, Кларом Чијом Марти.

Бивши пар се недавно, послије маратонских преговора, договорио око старељства над синовима Миланом и Сашом. Дјеца ће бити са мајком у Мајамију, а отац ће моћи да их посјети кад год то буде пожелио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана