Рускиње са два хита покориле свијет, а сад се вратиле из пензије: Једна била удата за Србина, а ево како сада изгледају

ГС
Рускиње са два хита покориле свијет, а сад се вратиле из пензије: Једна била удата за Србина, а ево како сада изгледају

Својевремено врло контроверзни руски музички дуо т.А.Т.у. одржао је у недјељу свој први наступ од 2016. године, пише Daily Mail.

Лена Катина (38) и Јулија Волкова (38) извеле су пјесму "Not Gonna Get Us " прије фудбалске утакмице између Зенита из Санкт-Петерсбурга и Спартака из Москве. Зенит је у том сусрету славио с 3:2 и постао првак руске Премијер лиге. Иначе, руски предсједник Владимир Путин велик је навијач Зенита.

Катина и Волкова изашле су из музичке пензије у тренутку када руски цензори настоје да сузбију ширење било каквог садржаја који је повезан с LGBTIQ заједницом.

Волкова има двоје дјеце, а Катина је удата за главног извршног директора руске фирме  Дмитрија Спиридонова. Њих двоје имају једно дијете, а Катина је тренутно трудна са другим.

2014. године Лена се удала за Сашу Кузмановића, Србина из Љубљане, али су се развели 2019. јер наводно више није било љубави између њих. Када им је у браку захладнило, покушали су да среде ствари али нису успјели и након тога су поднели папире за развод. Заједно имају сина Александра.

Путину наклоњена парламентарка Татјана Буцкаја (47) затражила је да се све везано уз т.А.Т.у. забрани јер пјевачице "промовишу" истосполне везе.

- Све док се т.А.Т.у. није појавио, никад ми на памет није пало да би дјевојка могла да буде у вези с дјевојком. Цуре су тада почеле да се држе за руке и то је постало нормално - рекла је Буцкаја, иначе педијатар и замјеница предјседника Думиног Одбора за породицу, жене и дjецу

 

Буцкаја је хомосексуалност упоредила са болешћу јетре и каријесо

 Дјечак треба да изгледа као дјечак, а девојчица као дјевојчица. А ако сте болесни, тада треба да се лијечите, а не хвалите. Дјечаци треба да се понашају попут дјечака, а дјевојчице попут дјевојчица - додала је руска парламентарка

Катина и Волкова наступиле су на отварању Зимских олимпијских игара у Сочију које су се одржале 2014. године.

Волкова, која се бави и глумом, покушала да се укључи у политику те је својевремено рекла да је "гријешила" и да би осудила свога сина ако би јој рекао да је хомосексуалац

- Вјерујем да прави мушкарац мора бити прави мушкарац - рекла је тада Волкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана