Рус ухапшен због вјеридбе на станици ВИДЕО

ГС
Foto: Илустрација

Јевгениј је 7. новембра запросио своју дјевојку насред метро станице ВДНК.

 Тог дана Рус је одлучио да организује необичну прославу и позвао своју вољену у метро. Донио је сто, столице, храну, па је све поставио за своју вољену. Они су сједели и уживали, а онда је клекнуо и питао је да се уда за њега. Она је пристала, али та младожењина прослава се завршила се хапшењем.

"Ово је ужасно. Чак је било и увредљиво што се то десило послије вјеридбе у метроу. Написали смо им објашњење и рекли смо да није било алкохола, све се одвијало нормално и цивилизовано. Полицајци су отишли ​​и рекли нам да дођемо у станицу увече. Али нисмо отишли“, рекао је Јевгениј, који је запросио дјевојку у метроу.

Сљедећег дана, када је момак отишао на посао са својом вјереницом, њега су привели полицајци. Снаге безбједности оптужиле су не само младића, већ и његову дјевојку. Оптужени су за прекршај - ситни хулиганизам.

"Покушали су да ми ставе лисице, био сам у шоку. Рекао сам им да нећу нигде да бјежим. Покушали су да ми одузму телефон и однијели га у полицијску станицу. Данима смо чекали суђење. Као резултат тога, дјевојка је кажњена са хиљаду рубаља, а ја сам ухапшен на 5 дана. Одмах су ме одвели у изолацију. Тамо није било хране или било чега. А онда су нас одвели у Сахарово“, додао је Евгениј.

Видео-снимак вјеридбе можете да погледате ОВДЈЕ.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана