Роквићу се на ходочашћу придружио славни српски кошаркаш

ГС
Foto: Принтскрин

Пјевач Никола Роквић послије 30 дана завршава своје ходочашће.

Данас, 22. маја, стиже у Егину, гдје ће се поклонити у манастиру Светог Нектарија Егинског, а на путу је скупљао новац за дјечју онкологију.

У Грчкој га чекају супруга Бојана Баровић и дјеца, а пред сам крај путовања добио је двије радосне вијести.

Прва је да је његов кум постао отац.

А друга радосна вијест је да је Роквића на уласку у главни град Грчке сачекао српски кошаркаш Мирослав Радуљица, који игра за атински КК Маруси.

Радуљица је Николи поклонио икону Светог Нектарија, а потом му се прикључио на путу до Егине, преноси Телеграф.

"Хвала драгом брату што ме је као прави домаћин сачекао на ободу Атине!!! Бог те блгословио!!! Радујмо се!!!", пише у опису Николине објаве на Инстаграму.

Подсјећања ради, Роквић се огласио пред посљедњи дан ходочашћа.

"Драги народе, помаже Бог. Надам сте да сте сви добро, ево нас надомак Атине, Боже здравља сутра би требало да стигнемо у луку Пиреј и онда трајектом до Егине и од мјеста гдје ћемо се искрцати до манастира има седам километара и до Атине 50 километара, сутра би требало уз Божју помоћ да пређемо 57 километара. Хвала вам на подршци, хвала вам на молитвама, хвала вам на љубави, на вјери. Останите још уз нас мислима да дођемо до циља. Морам да вам кажем да се на данашњи дан прикупило 31 милион динара, идемо још данас и сутра, јако, овај пут за дјечју радост", навео је он у свом видеу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана