Родила у аутобусу: Беба добила бесплатне вожње до 18. године

ГС
Родила у аутобусу: Беба добила бесплатне вожње до 18. године

Популарни превозник Flixbus на свом Фacebook-y је подијелио симпатичну причу рођења једне бебе која се догодила управо за вријеме вожње једног од њихових аутобуса.

"Прошле седмице пожељели смо добродошлицу једном неочекиваном путнику који је одлучио удахнути свој први дах током вожње Флиxбусом!", објавили су причу из Флиxбуса.

Наиме, трудница је била на путу из Париза до Варшаве када је почела добивати јаке трудове недалеко од аутобусне постаје у Познању у Пољској. 

"Ситуација је била изузетно динамична, но захваљујући брзој реакцији и подршци наших возача и путника, све је протекло без компликација",  испричали су, а мајку и дјечачића на станиц је преузела Хитна помоћ и превезла их у болницу. 

Као поклон новорођеном дјечаку, Флиxбус му је одлучио поклонити бесплатне вожње возом и аутобусом све до његовог 18. рођендана.

С обзиром да се ради о већ трећем дјетету рођеном у аутобусу , из компаније су послали поруку свима које је можда ова награда заинтересовала.

"Ово није такмичење", написали су.

Урнебесни коментари нису изостали.

Док су неки испитивали рачунају ли се бесплатне вожње ако неко "направи дијете" на Флиxбусу, други су пак писали како је трудница ушла у аутобус док је још била у четвртом мјесецу трудноће. 

''Нисам баш сигурна за ове награде, превише жена у касном стадију трудноће бисте могли подстаћи да се провозају!'', писали су корисници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана