Роберто Кавали добио дијете у 82. години: Ђорђо шеста радост славног дизајнера

ГС
Роберто Кавали добио дијете у 82. години: Ђорђо шеста радост славног дизајнера

Роберто Кавали је постао отац по шести пут, у својој 82. години. Италијански модни креатор је у вези са љепотицом Сандром Нилсен од 2014. године и ово им је прво дијете.

Кавали је сину дао име Ђорђо, по оцу којег су нацисти убили пред сам крај рата.

- Сандра се лијепо опоравља, породила се прије недјељу дана овдје у Фиренци - казао је креатор.

Роберто има сина Томаса и кћерку Кристину из првог брака, са Силванелом Ђанони. Вјенчали су се 1964. године и развели деценију касније. Из другог брака, са Евом Маријом Дирингер, има сина Роберта и кћерке Ракел и Данијелу.

Сандра је уз њега још од другог развода, а креатор јој је на поклон купио приватно острво у Шведској. Налази се стотинак километара од Стокхолма, а коштало је више од два милиона фунти. На острву већем од тридесет хектара смјештени су четворособна вила, ловачка кућица, базен и остаци викиншке тврђаве, као и терен за голф.

Љепотица се бавила манекенством од 14. године, освојила више титула за мис, а 2008. године је доспјела и на насловну страницу магазина “Плејбој”.

- Много тога тешког сам проживјео. Оца су ми стрељали кад сам имао само четири године. Послије тога годинама нисам уопште говорио. Али сам преживјео. И живот ме је наградио за све - казао је Кавали.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана