Ријетко би ко препознао ову живу легенду: Има 93 године, а од јавности се крије посљедњих 20 година

Г.С.
Ријетко би ко препознао ову живу легенду: Има 93 године, а од јавности се крије посљедњих 20 година

Глумац Џин Хекман (93) мора да има добре гене, јер је изгледао прилично здраво када је у недјељу примјећен први пут послије неколико година, на улицама Санта Феа у Новом Мексику.

Легендарни двоструки добитник Оскара - који није глумио у филму скоро двије деценије изгледао је прилично здраво и чило док је радио на свом ранчу, након чега је касније “ускочио” у камионет, отишао по оброк и кафу за понијети.

Хекмен - који има преко 100 филмова иза себе - био је савршено обучен за активан дан, носио је црни џемпер од флиса преко сиве мајице дугих рукава, плаве фармерке и црне патике. Побринуо се да се заштити од сунца јер је носио пар црних сунчаних наочара и бејзбол капу. Иако је логично осједио, ни дан данас се није одрекао својих препознатљивих бркова.

Ово је била ријетка прилика да видимо славног глумца, јер од 2004. године живи у потпуној илегали. Тада је дао свој посљедњи интервју и то Ларију Кингу у којем је објавио да не планира да се враћа на посао, те да сматра како је његова каријера завршена.

Годинама касније, потврдио је да се пензионисао док је промовисао свој трећи роман, “Бјекство из Андерсонвила” 2008. Године 2011. су га у једном интервјуу питали да ли би икада изашао из пензије да сними још један филм, на шта је Хекман одговорио: 'Кад бих то могао да урадим у својој кући, можда, а да они ништа не узнемиравају и само једна или двије особе .' Међутим, није остао толико далеко од индустрије која га је направила свјетском звијездом, јер је био наратор два документарна филма о маринцима 2016. и 2017. године, преноси stil.kurir

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана