Раста проговорио о свом аутобиографском филму и кћерки "Тара је мислила да сам у Њемачкој док сам био у затвору"

GS
Foto: Deezer

Репер Стефан Ђурић Раста проговорио је о свом аутобиографском филму, под називом "3211", а том приликом дотакао се кћерке Таре, бивше супруге Ане Николић, као и дана проведених у затвору.

Имам лијеп разлог да устанем раније. Имам среће да Тара има лијеп ритам спавања. Она одспава, а ја могу свашта нешто да завршим док она не устане – рекао је Раста у Јутарњем програму на Пинку.

А онда детаљно проговорио о затворским данима који су Расти били инспирација за аутобиографски филм називом “3211”.

– Ја сам увијек причао да ће ме Тара питати гдје сам био све то вријеме, на најбољи начин ћу моћи да јој објасним због чега сам јој недостајао толико. Нисам желио да ми Тара долази у посјете, мислила је да сам у Њемачкој. Увијек ће доћи моменат да се све објасни. Све се дешава с разлогом… То је једна форма коју смо направили можда револуционарно, ми га зовемо музички филм, има елемената драме, први пут сам ја у улози глумца. Глумим себе. Гледаоци ће моћи из мог угла да виде шта се десило без неког уљепшавања. Прича је поучна, није глорификовање, нема експлицитног садржаја. Заиста паметно прича причу која ће дати доста добре закључке – рекао је репер.

Раста је открио како је проводио затворске дане.

– Нимало није било смијешно бити тамо, све је за људе. Или си био у војсци или у затвору, што каже мој дјед. Научиш шта је дисциплина. Унутра нисам имао никаквих проблема заиста. Имао сам колико толико лијепе моменте и тренутке . Ја сам вјерник и гледам прво да се захвалим Богу и гледам шта могу у том тренутку да радим и како да рационализујем. Писао сам унутра албум, сценарио за спот… Ја сам у једном моменту само јурио за свеском и оловком и писао сам пјесме. Неке сам продао, неке сачувао. Радујем се као да ми је први албум. У једном моменту сам имао кућну ћелијску која је била као затворска. Носио сам наногицу. Волио сам да позовем комшије да дођу да виде како то изгледа – каже Раста.

Он је открио и да се пјевачица Ана Николић неће појавити у филму.

– Постоји велика екипа познатих глумаца. Султановић, Рале Миленковић. Имао сам трему први пут послије дуго времена. Имао сам и одговорност. Лако је радити са величинама, био сам одушевљен. Таре има у филму као неизоставни дио мог живота, она је стално присутна… Ана нема удио у филму, ја сам први био у неком моменту да се она појави да глуми себе. Имао сам много материјала, али жао ми је. Можда ћу неки дио материјала да ставим у спот – поручује Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана