Провјерите да ли имате ову комбинацију на длановима: Ако вам се линијe спајају овако, очекујте срећу у љубави

GS
Foto: Pixabay

Из дланова, кажу, много тога може да се сазна. Али, ово није текст у коме ћемо се бавити прорицањем судбине. Љубав, ипак, морамо да поменемо.

Једна од најважнијих линија на длановима јесте линија срца, која се назива и линија љубави.

Може бити дужа и краћа, а прелази преко цијелог длана.

А ако дланове саставите један уз други, видјећете да линије могу да се споје на три различита начина и ево како се то према хиромантији тумачи:

1. Линије су на истој висини

Овакав положај љубавних линија показује како се ради о интелигентној и организованој особи који воли да ствари теку по плану. У озбиљну љубавну везу се упушта тек онда када је сигурна да је особа вредна поверења и пажње. Воле стабилне и дугорочне односе и за праву љубав спремни су да учине баш све, преноси 24седам.

2. Линија на десном длану је виша

Не уклапају се у савремене трендове и воле да живе по својим правилима. Бирају старије партнере јер само са њима успевају да пронађу заједнички језик. Интуиција им је јако развијена, и често се при одлукама на њу ослањају.

3. Линија на левом длану је виша

Често проводе живот у самоћи трагајући за сродном душом. Не спадају у ону групу људи које ће остати у вези само да не би били сами. Површни односи их не привлаче, скрасиће се само покрај праве особе. Ово је најређа комбинација па ако пронађете особу којој се овако спајају линије срца, биће вам вјерна и посвећена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана