Процурио мејл у ком Меган говори о Кејт Мидлтон

Г.С.
Процурио мејл у ком Меган говори о Кејт Мидлтон

У јавност је процурио мејл који је Меган Маркл наводно послала својим помоћницима, а у ком говори и о свом односу са Кејт Мидлтон.

Омид Скоби, новинар који је и аутор биографије Меган и Харија, анализирао је инцидент о ком је Меган говорила у интервјуу са Опром Винфри, а који је потресао свјетску јавност због изнијетих детаља о британској краљевској породици.

Подсјетимо, тада су Меган и Хари рекли да су неки чланови краљевске породице били “забринути за боју коже њиховог сина Арчија“, а поред тога, Меган се осврнула и на писање британских медија да је расплакала Кејт Мидлтон 2018. године. Како је Маркл објаснила, десило се управо супротно - Кејт је расплакала њу, а послије се и извинила.

Како би поткријепио своје тврдње, Скоби је приложио мејл који је наводно Меган послала својим помоћницима, а из Бакингемске палате још увијек се нису огласили како би оповргнули ове тврдње.

Наиме, када су Меган и Хари били замољени да потпишу изјаве у којима пише да их принц Вилијам није малтретирао прије него што су ријешили да одустану од краљевских дужности и обавеза, Меган је наводно својим помоћницима написала “Кад се већ разбацују изјавама, можда КП (Кенсингтонска палата) и призна ко је кога расплакао”.

О самом догађају, Меган Маркл није много говорила у интервјуу са Опром. Рекла је само како је “Кејт била узнемирена због неких хаљина”, и како се “послије извинила, и све је било у реду”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана