Потресне сцене расплакале фанове: Селин Дион у сузама! (VIDEO)

GS
Foto: X.com

Обожаватељи Селин Дион (55) са сузама у очима гледали су трејлер за документарац о њеном животу под називом "Ја сам: Селин Дион".

У дирљивој најави документарца види се Селин како плаче док говори о свом синдрому који је много утицао на њен живот и окончао њену каријеру.

На друштвеним мрежама многи су коментарисали како их је овај тренутак "сломио".

"Ово ме је сломило. Каква дивна и јака жена", "Потпуно сам у шоку, она не заслужује ово", "Расплакала ме је, а документарац још увијек није ни изашао", "Краљице, заслужујеш здравље, љубав и све похвале", "Селин, волимо те и недостајеш нам", само су неки од коментара, наводи Јутарњи лист.

Подсјетимо, једној од највећих музичких звијезда на свијету, дијагностикован је риједак неуролошки поремећај, синдром укочене особе. То је прогресивна, неизлечива болест код које тијело напада сопствене нервне ћелије и отежава и утиче на покретљивост.

Након што је 2022. отказала своју свјетску турнеју, све концерте планиране за 2023. и 2024. годину, вијести о њеном здравственом стању редовно су биле лоше.

Њена породица је објавила како се Селин храбро бори против болести. Појаснили су и да, иако не постоји лијек за синдром укочене особе, постоје третмани који успоравају напредовање.

Од објаве дијагнозе, у децембру 2022. године, пјевачица се ријетко појављивала у јавности и већину времена проводи у Лас Вегасу, на имању гдје је све прилагођено њеним потребама.

Међутим, још увијек се нада да ће једног дана поново стати на сцену.

She’s ready now. I Am: Celine Dion, a new documentary, premieres on Prime Video June 25.
– Team Celine
Elle est maintenant prête à vous raconter son histoire. Je suis : Céline Dion, un nouveau documentaire, disponible dès le 25 juin sur Prime Video.
– Team Céline#IAmCelineDionpic.twitter.com/K6ciZSFT7y

— Celine Dion (@celinedion) May 23, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана