Постала бака са 30 година

ГС
Постала бака са 30 година

Кели Хејли из Велике Британије је имала само 30 година када је њена кћерка тинејџерка Скај Салтер, родила сина Бејлија са 14 година.

Он данас има четири године, па је Кели постала најмлађа бака у земљи. Скај је живјела са својом маћехом и оцем у Кренфорду, у западном Лондону, када је урадила тест за трудноћу и открила да је трудна 2018. године.

Брзо је упућена у болницу гдје је обавила ултразвук, а љекари су јој открили да је трудна већ 36 недјеља и четири дана. Тинејџерка је била сексуално активна па је урадила тест као мјеру опреза. Скај је била шокирана вијестима, а речено јој је да абортус није опција јер је касно сазнала за трудноћу.

Када је била на ултразвуку видјела је откуцаје срца своје бебе и од тада је знала да мора да је задржи.

- Гледајући откуцаје срца своје бебе на екрану, срце ми се испунило љубављу. Знала сам од тог тренутка надаље да ћу увијек бити на другом мјесту, а мој синчић на првом - казала је млада мама.

Када је сазнала да је Скај трудна Хејли јој је понудила сву љубав и подршку јер, како каже, што је било било је. Мајка петоро дјеце је признала како никад није очекивала да ће тако брзо постати бака јер је још млада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана