Породична драма се наставља: Северина изнијела шок оптужбе о сестри Маријани, она јој узвратила

ГС
Породична драма се наставља: Северина изнијела шок оптужбе о сестри Маријани, она јој узвратила

Наиме, Северина је приведена на загребачком аеродрому јер је наводно напала рођену сестру Маријану Поповић и задала јој посјекотине.

– Изјаве Маријане Поповић послата медијима су неистините. Маријана Поповић није дио своје примарне породице дуги низ година, својом вољом. Годинама се не зна гдје живи, не одржава породичне односе, нити са својом рођеном кћерком Мијом, нити са мајком, а ни са сестром Северином о којој износи тешке клевете и подноси лажне пријаве –  пише у почетку саопштења.

– Наиме, након што своју сестру није видјела седам година, једину кћерку пет година, а унука није видјела никад у животу.

Пријаве које је Маријана Поповић подносила против своје властите кћерке и Северине, иако тада није утврђена нити аутентичност мејлова нити је утврђено боравиште и контакт Маријане Поповић, Центар за социјалну службу Подружница Максимир је узео у разматрање и непосредно провјерио наводе и није утврдио истинитост тврдњи из пријава. Исто је учинио и Центар за социјалну службу Сплит.

Кћерка Маријане Поповић је од своје мајке изложена насиљу и клеветама годинама па ју је још прошле године пријавила полицији у ПП Максимир, када јој је Маријана Поповић, послала пакет узнемирујућег садржаја.

Према чињеницама с којима располажемо Маријана Поповић је све инсценирала. Дошла је након више година непозвана у стан своје мајке, њу је узнемиравала, а Северину је напала физички, извређала ју је, нанијела јој је физичке повреде, уништила телефон и покидала огрлице с врата. Када је Северина у пратњи пријатељице изашла, Маријана је још 45 минута узнемиравала сусједе, лупала им по вратима бацала се и самоповређивала се те инсистирала да дођу Хитна и да полиција прими њену лажну кривичну пријаву. О свему постоје докази и свједоци, пише Блиц.

Северина се суздржавала од правних поступања према сестри, стоји у саопштењу.

Северинина сестра отворено о тучи: Пријетила ми је убиством, имам поруке

Северина Вучковић нашла се у центру скандала, када је приведена јуче на загребачком аеродрому јер је напала рођену сестру Маријану Поповић, у дому њихове мајке у Сплиту, што је Маријана пријавила надлежним органима.

Овим поводом сада се огласила Северинина сестра Маријана Вучковић Поповић за Блиц.

– Јако сам лоше здравствено и имам болове од удараца и повреде оштрим предметом. Ово је посљедица јер на моју пријаву прије неколико мјесеци Центар за социјални рад и и МУП Максимир у Загребу не раде свој посао. Да су моју пријаву и прослијеђене телефонске поруке схватили као пријетњу убиством и издали јој забрану приласка, до овог не би дошло. Надам се да ће сада реаговати професионално и по закону, да посљедице не буду горе. МУП Загреб подружница Максимир и њихови надлежни за које знам да су у пријатељским односима са дотичном треба да разлуче гдје престаје дружење, а гдје започиње посао. Срамотно је ово и извињавам се јавности што доживљава и пролази кроз овакве вијести – рекла је Северинина сестра Маријана у изјави за Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана