Пјевачица Викторија о својим животним изборима: “Трудим се да ме не препознају на улици”

Г.С.
Пјевачица Викторија о својим животним изборима: “Трудим се да ме не препознају на улици”

Снежана Мишковић, познатија под умјетничким именом Викторија, једна је од најпопуларнијих рокерки у Србији, па и региону, а сада је проговорила зашто се одрекла каријере у музици.

“Ставила сам тачку на свој опус када сам схватила да људи не знају ко је 'Бијело дугме' и тако даље. Ко би данас слушао то што ја радим? Требало је раније да схватим, док сам била млађа”, каже она, сада потпуно равнодушно говорећи о музици, додајући да се “јежи када види да неко зна сваку реч песме неког левог певача”.

На питање да ли то значи да је требало да се посвети каријери “преко гране”, каже да је требало о томе да размишља када је била млађа.

“Кад нисам отишла са 16 година… Једноставно, гротескно ми је да певам само 'Баракуду'. Мени треба и велика кондиција за такве наступе, није то као данас. Имам дискус хернију већ 25 година као последицу. Колико је пута 'Аеросмит' поломио ногу, па се Принс повредио… Моја музика је била и физички тешка. Уопште не певам више, не пуштам глас”, тврди Викторија и додаје да то значи да не пјева ни у кућној варијанти.

Затим, чувена рокерка испричала је и једну анегдоту, с обзиром на то да се вози градским превозом.

“Уђем у превоз, а моја мама пита зашто ми нико није устао од млађих…”, каже она, а на питање да ли је препознају на улици одговара да се труди да до тога и не дође.

“Ма, не. Маскирам се скроз. Ако ме неко и препозна, ја кажем да је погрешио”, опуштено прича Викторија, а преноси “Блиц”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана