Пао са 68. спрата: Мушкарац који се пењао на највише зграде погинуо у Хонг Конгу

ГС
Пао са 68. спрата: Мушкарац који се пењао на највише зграде погинуо у Хонг Конгу

Француски држављанин Реми Лусиди, познат по бављењу екстремним спортовима, погинуо је након пада са 68. спрата једне стамбене зграде у Хонг Конгу.

Луциди (30) пео се на комплекс Трегантер куле када је пао, пише South China Morning Post.. Мушкарац, познат на интернету као Реми Енигма, проглашен је мртвим на лицу мјеста.

Према званичницима Хонг Конга, Лусиди је стигао у зграду око 18 часова и рекао обезбјеђењу да је у посјети пријатељу на 40. спрату.

Службеник обезбјеђења покушао је да ухапси Лусидија након што је наводни пријатељ потврдио да нема појма о коме се ради – али до тада је каскадер већ успио да уђе у лифт. На сигурносним снимцима се касније види како Лусиди стиже на 49. спрат, а затим се пење степеницама до врха зграде.

Према ријечима оних који су јурили Лусидија, пронашли су отворена врата која воде до крова, али њега није било на видику. Полиција каже да је мушкарац посљедњи пут виђен жив у 19.38 сати, када је куцнуо на прозор пентхауса, што је навело собарицу да позове полицију.

 

 

 

Извор који није идентификован у кинеском медију рекао је да полиција вјерује да је Лусиди био заробљен испред пентхауса и да је лупао у прозор тражећи помоћ прије несреће. Извор близак истрази, пише даље СЦМП, открио је да је полиција пронашла Лусидијеву камеру на лицу мјеста и у њој видео снимке његових других покушаја да пркоси смрти.

Полиција још није објавила званичан узрок несреће.

 

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана