Ово су дјеца Томе Здравковића: Ћерка живи у Холандији а син пресликани отац

Г.С.
Ово су дјеца Томе Здравковића: Ћерка живи у Холандији а син пресликани отац

Легендарни пјевач Тома Здравковић оставио је иза себе двоје дјеце - ћерку Жаклину и сина Александра.

Тома Здравковић се четири пута женио, а ћерку Жаклину добио је из брака са Олгицом. Њих двоје су се вјенчали 1963. године, али брак није дуго трајао. У тој љубави родила се Жаклина која је Томино прво дијете, а данас живи у Холандији и мама је два дјечака. За Србију је вежу успомене на чувеног оца.

"Живела сам један период мог живота, кратак, са њим и кад је умро, била сам јако, јако тужна. Живиш са чињеницом да је он део тебе, да постоји у мени, у мом брату, у песмама, у другим људима којима је дао лепа осећања", својевремено је испричала Жаклина.

Из другог брака са Горданом, Здравковић је добио сина Александра. Он данас живи у Торонту, гдје су се његови родитељи и упознали. Гордана и Аца били су уз пјевача до посљедњег дана. "Кад сазнају чији сам син, прво ме питају како сам одрастао уз њега. Некада сам се представљао као Александар Саша, да бих избегао терет презимена Здравковић. Био сам премлад када је умро, тек касније сам схватио колико он значи за музику и за друге људе и шта је оставио иза себе. Тек са својих 16-17 година, када сам почео да се заљубљујем, почео сам да схватам његове песме. Уместо у парк некад сам са њим ишао у казино. Видео сам многе ствари много млад. Нисам ни знао шта се дешава око мене", рекао је једном приликом Александар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана