Ових пет ствари свака жена жели да чује

ГС
Ових пет ствари свака жена жели да чује

Наизглед хладну и строгу жену растопиће искрени комплимент мушкарца који јој се свиђа.

Жене једноставно воле да чују да су посебне, да су пријатно друштво и да знају да је њихово мишљење мушкарцима заиста важно. Оне су изузетно ‘слабе’ на момке који показују да су уз њу без обзира шта се догодило.

Пет ствари које свака жена воли да чује

Истакните њену специфичност као нешто неодољиво

То може да буде нешто физички на жени, њено понашање, реакције у одређеним ситуацијама… Ако мушкарац, рецимо, каже: “Неодољиве су ми твоје рупице на образима док се смијеш”, жена ће се сигурно разњежити. На тај начин он показује колико пажње посвећује ситницама на њој или у њеном понашању, јер баш свако воли да га други гледају пажљиво, а не површно.

Замолите је за мишљење

“Шта ти мислиш о томе?” – питање је које свака жена жели да чује од мушкарца. Осим што ће тако показати да сматра жену паметном, показаће и да цијени њено мишљење и да жели да зна како она размишља. Жене такве мушкарце гледају као оне који имају потенцијала за квалитетну везу.

Кажите да се у њеном друштву осјећате пријатно

Жене воле мушкарце који се не боје да покажу да су понекад рањиви па јој отворено признају да са њом могу да буду оно што заиста јесу и могу лако да се опусте. Осим тога, свакој особи је драго да чује да је пријатно друштво.

Уживајте наглас у њеном мирису

Било да је ријеч о интимним дијеловима тијела или не, свака жена воли да зна да пријатно мирише. Тад се осјећа сигурније и опуштеније, а за добру атмосферу у вези или у кревету то је врло битно.

Кажите јој колико је лијепа, привлачна и посебна

Будимо реални, не постоји особа на планети која не воли да чује да је лијепа, привлачна и посебна. Жене су посебно осјетљиве на те ствари. Све воле да знају да су неодољива, посебно кад јој мушкарац то отворено каже пред другим људима, пише Елите Даилy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана