Ових десет имена привлаче срећу

Агенције
Foto: Илустрација

Неки родитељи бирају имена која имају одређено значење или симболику да инспиришу дијете. Име се често повезује са културним и породичним традицијама. Одабир имена може бити начин да сачувате и пренесете свој културни идентитет. Такође, неки људи вјерују да име може утицати на карактер особе, па чак и на судбину.

Доносимо вам 10 женских и мушких имена за које се вјерује да доносе срећу власнику:

Елена
Елена се сматра једним од најсрећнијих међу женским именима. Власници овог имена имају свјетлу будућност, без невоља. Паметни су и атрактивни, лако праве каријеру, у својој професији су признати.

Друштвени су, отворени и лако се слажу са људима, налазе заједнички језик са свима. Људи воле и цијене власнике овог имена због њихове осјетљивости и њежности.

Александар
Међу мушким именима, ово име се сматра посебно срећним и срећним. Грчког је поријекла и има посебно значење – „штити”, „заштитник”, „прави мушкарац”. У различитим варијацијама, ово име је распрострањено широм свијета.

Власнике овог имена одликује храброст, самопоуздање и способност да нађу заједнички језик са било којим народом.

Наталија
Жене са овим именом су самоувјерене, упорне и не савијају се пред тешкоћама. Власници овог имена су вриједни и уредни, веома друштвени и искрени, иако умију да буду љути, увијек се лако охладе, што њихову комуникацију са људима чини прилично блиском и искреном.

Наталије су вриједне, настоје да постигну врхунце у каријери и често им то одлично полази за руком. Због своје друштвености, увијек су у центру пажње, могу да очарају људе и створе компетентан тим професионалаца који остварују најамбициозније циљеве.

Богдан
Значење овог имена је „дато од Бога“, а такво име не може а да не подари срећну судбину свом власнику. Особа по имену Богдан зна своју вриједност, миран је, уравнотежен, лако се слаже са људима и постиже велики успјех у послу.
Често власници овог имена постају познати, показујући изванредне способности у креативности или технологији, као и у оним областима гдје се вреднују инспирација и способност импровизације и нестандардних ријешења, преноси Стил.

Татјана
Веома успјешно и срећно име, које својој власници доноси само добро. Све Татјане имају позитиван став у животу, добро се носе са потешкоћама.

Од раног дјетињства, Татјана је показала изузетну интелигенцију и лидерске квалитете. Они су у стању да воде људе, због чега често воде велике компаније и имају много подређених људи са којима одржавају одличне односе.

Они воле дјецу, одгајају их у атмосфери повјерења и пријатељства, њихов дом је увијек пун гостију и рођака.

 Алексеј
Веома популарно и успјешно име, дистрибуирано у различитим варијацијама широм свијета. Алексеј је обдарен израженим креативним способностима, због чега често постаје позната личност.

Уз све ово, он има отворен, пријатељски и уравнотежен карактер, што му омогућава да има много пријатеља и познаника, као и да ужива у успијеху са женама. Међутим, веома је везан за онога са ким га спаја судбина, постојан је у љубави и цијени породицу, дом, воли дјецу, брине о породици више него о себи.

Према родитељима се опходи веома љубазно и њежно, одржавајући блискост са њима до самог краја, цијени своје колеге и често, због својих квалитета, успјешно гради каријеру.

Ирина
Жена са овим именом може да постигне вртоглав успјех у разним областима, јер умије да планира свој живот и вријеме, има креативну црту и бистар ум. Њено име значи „спокој и мир“, а својим присуством уноси смиреност у тим или породицу, помажући свима потпуно несебично.

Ирина има дар убјеђивања, уравнотежен карактер и асертивност, али без агресије или претјераног притиска.

 Николај
Прије свега, име дугује своју снагу Светом Николају Чудотворцу. Има га у разним варијацијама широм свијета, једно је од десет најпопуларнијих имена и то није без разлога. Власници овог имена су мирни и уравнотежени, имају харизму, што им помаже да привлаче људе и воде велика предузећа.

Николај често има изузетну интелигенцију и фино развијену интуицију, што им помаже да избјегну невоље у животу, унапријед их предвиђајући и избјегавајући опасност.

Олга
Олга је веома бистра и срећна особа, има све предуслове да живи у богатству и љубави.

Сунчана, свјетла и отворена особа са истрајношћу и вриједним радом. То јој помаже да изгради каријеру и створи срећну и снажну породицу са много дјеце.

Олге су отворене и друштвене, пословне и рационалне, лако се слажу са новим људима и помажу у одржавању атмосфере пријатељства и тимског духа у тиму. У личним односима су разумни и не емотивни, вјерни су и то омогућава њиховим партнерима да се осјећају опуштено и смирено. Такви квалитети им помажу да постану срећни у свим областима живота.

Иван
Једно од популарних имена у свијету, које има своје варијације у различитим земљама: Џон, Јан, Жан, Џон, Иван итд. Власник овог имена има снажног анђела чувара који их штити од свих недаћа.

Носиоци ових имена постају познати и показују лидерске квалитете. Друштвени су, отворени и одани пријатељима, послу и породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана