Ове поклоне не купујте вољеној особи за Дан заљубљених, привлаче лошу срећу

GS
Foto: Telegram

У нашем народу постоје бројна вјеровања, па се тако сматра да вољеној особи не треба поклањати неке предмете ако желите да ваша веза потраје.

Међу народним вјеровањима постоји много оних која се тичу љубави. Интересантно је да се за многе поклоне које већина људи поклања вољеним особама сматра да привлаче негативну енергију и свађе.

Упаљач

Не треба га поклањати, јер привлачи конфликте и најчешће доводи до прекида односа са особом којој сте га поклонили.

Сат

Избјегавајте да поклањате вољеној особи сат. Ако то урадите, народно веровање каже да ће почети да откуцава вријеме до вашег растанка.

Новчаник

Према једном веровању, за новчаним се сматра, као и за упаљач – да доводи до прекида односа. Према другом веровању, сматра се да не треба поклањати празан новчаник, јер то привлачи сиромаштво.

Минђуше

Верује се да мушкарци не треба својим дјевојкама или супругама да поклањају минђуше, јер ће се њихова веза убрзо завршити.

Огледало

Поклоњено огледало привлачи невоље у живот особе која га је добила, па ћете се често свађати и то може довести до раскида.

Нож

Ако ваша вољена особа воли да кува, немојте да јој купите нож никако, јер се верује да ће у вашој вези свађе постати честе, преноси НајженаАло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана