Овако изгледа најнескладнији љубавни пар икада: Сви се питају како им је брак опстао 16 година

Г.С.
Foto: Profimedia

Ако сте се питали како изгледа најнескладнији брачни пар али у исто вријеме и најуспешнији, Род и Пени ће вам дати одговор.

Супруга чувеног музичара Рода Стјуарта, Пени Ланастер снимљена је како ужива на плажи у Сиднеју, а својим самопоуздањем одушевила је јавност. Упркос чињеници да је увелико ушла у 6. деценију, Пени је показала да изгледа феноменално, те да не обраћа пажњу на несавршености.

Колико самопоуздања ова жена има показује и чињеница да не обраћа пажњу на негативне коментаре које редовно добија када се са мужем појави у јавности. Наиме, многи коментаришу да су веома нескладни као пар, будући да је она доста виша од њега.

Од самог почетка њихове везе, многи нису вјеровали да ће овај пар опстати. Међутим, упркос потешкоћама, успјели су да одрже свој брак. Њих двоје су се вјенчали 2007. године, а упркос томе што то Стјуарту није био први брак, испоштвовао је традцију и протокол који је некада био неизоставан.

Наиме, он је затражио Пенину руку од њеног оца, а тек након што је добио благослов од њега, рјешио је да запроси своју драгу. Пред изабраницу свог срца клекнуо је у ресторану Жил Верн, на другој платформи Ајфеловог торња. Иначе, Пени је 25 година млађа од Стјуарта, а то је само једна у низу од ствари које им се спочитавају.

Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Другог сина, Ејдена, рођеног у фебруару 2008. године, дуго су чекали.

- Када ми је Пени јавила да је трудна, био сам у Москви. Почео сам да плачем од среће, као и она. Велика је радост и бескрајан извор чуђења то што су ми се те ствари уопште и догодиле - искрен је пјевач који се изгледа напокон смирио.

- У једном раздобљу мој љубавни живот личио је на аутобуску станицу. Једна дама би се искрцала, а само неколико секунди након њеног одласка ушла би друга. У доба групе Фацес, дкевојке су се бацале на нас. Све то је било толико претерано, да нам се секс у једном тренутку прилично згадио. Било ми је доста свега, желоо сам да се заљубим - признаје Род који је, како тврди, остао у добрим односима са свим својим бившим дкевојкама, осим са Брит која га и даље мрзи.

Пар се повукао из јавности, а труде се да што више времена проводе заједно и да уживају у породичној идили.

Овај пар доказ је да границе не постоје, те да разлике било какве врсте њима не представљају никакав проблем. На тај начин доказали су свима да је љубав изнад свега, преноси Stil.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана