Овај моћни мушкарац је нови момак Данијеле Мартиновић

Г.С.
Овај моћни мушкарац је нови момак Данијеле Мартиновић

Данијела Мартиновић није се оглашавала по питању љубавног живота откако се растала од Петра Граша, а за разлику од хрватске пјевачице, он је већ годину дана у браку са Ханом Хуљић, са којом је добио девојчицу Албу.

Након прекида везе која је трајала пуних 27 година, сплитска пјевачица коначно је пронашла оног правог са којим дијели исте вредности и погледе на живот. Први сусрет с криминалистичким инспектором Јосипом Плавићем (49) био је професионалан, али убрзо им се догодила љубав.

Зреле године донијеле су јој мир, осјећај слободе и среће па је том позитивном енергијом сасвим непланирано привукла љубав и окренула нову страницу у животу, о чему је говорила за хрватску Глорију. 

- Први сусрет догодио се прије отприлике годину дана, кад је адвокатица у моје име поднијела пријаву за крађу идентитета преко интернета. Случај је брзо ријешен, а потом се почела развијати наша прича. Све је започело једним непланираним телефонским позивом, који се очито морао догодити. Након што смо се упознали, проводили смо пуно времена разговарајући и полако почели примјећивати да дијелимо исте вриједности, погледе на живот и свијет око себе, па чак и понеке снове.

  Када најнеобичније околности споје двоје апсолутних странаца, који до тада нису знали ништа једно о другом, онда вам, наравно, на памет падне да би то могао бити један филмски сценарио. Пролазимо пуно лијепих тренутака о којима ћу се сигурно литерарно изразити у будућности јер желим да ова прича остане забиљежена - истакла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана