Oва три хороскопска знака нису за брак, посебно жене

ГС
Oва три хороскопска знака нису за брак, посебно жене

Астролози кажу да брак с овим знаковима може да буде изазован, а ви провјерите о коме је ријеч...

За жене у овим хороскопским знаковима астролози наводе да веома тешко остварују љубавне везе, јер им карактер не дозвољава да се предуго задржавају у некој заједници.

Дјевица

Постоји једна ствар која људима није привлачна код Дјевица – њихова опсесивно критичка и осуђујућа природа. Због своје перфекционистичке филозофије, Дјевице имају неразумно високе стандарде. Она ће од вас очекивати да будете више од онога што јесте и неће јој бити жао што се лоше осјећате, јер сте изневјерили њена очекивања. Она сматра да има права да поставља високе стандарде и, ако заиста желите да будете са њом, морате дати све од себе да их испуните.

Шкорпија

Од свих хороскопских знакова, жене рођене у знаку Шкорпије посједују много квалитета. Паметне су, перцептивне, организоване и одговорне. Оно што им недостаје јесте посвећеност. Оне раде ствари на одређен начин и презиру када морају да се прилагођавају туђим жељама. Потребно је много труда и посвећености како би оваква жена посветила себе вези с вама. Већина мушкараца остане разочарана.

Ован

Жене рођене у Овну морају да контролишу и надгледају сваки аспект везе. Не ради се о томе да вас не поштују као особу, већ су такве природно. Морају све да испланирају унапријед и желе да и сваки детаљ у вези буде на свом мјесту. Због свог самопоуздања, интересантне су у почетку, али то самопоуздање се временом претвара у надмоћну природу с којом ћете се тешко носити. Оне неће добро реаговати на некога ко их угрожава, на некога чија је личност јака и моћна попут њихове. Најважније је да имате на уму да оне не желе да им веза буде борба за надмоћ.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана