Отац Предраг Поповић објаснио како васпитава дјецу

GS
Отац Предраг Поповић објаснио како васпитава дјецу

Отац Предраг Поповић често на друштвеним мрежама објављује неке своје бесједе, животне ситуације, савјете, а све како би и на овај начин допро до што већег броја људи.

У видеу, који је отац Предраг Поповић објавио на Инстаграму, открио је оно што занима многе какав је родитељ и како васпитава своју дјецу.

– Веома сам строг родитељ. Моје је да будем родитељ, нисам постављен да се ја дјеци свиђам и да будем пријатељ. Касније ћемо бити пријатељи, а сад сам родитељ, старатељ и васпитач и пред Богом одговарам за то – рекао је он, па додао:

– Али, нисам надмен да ја њих сад постројавам, да они стоје мирно. Него их питам, шта се вама не свиђа код мене и онда они мени кажу. Тако сам их и увео у то да имам и ја право њима да кажем шта се мени не свиђа код њих. И они очекују, а тата шта ти мислиш, код нас? Не свиђа ми се то, то и то, на овоме јачај.

Отац Предраг Поповић је открио како се односи према сину.

– Оног малог стално учим контроли емоција, не можеш кад се обрадујеш скакати у небеса и кад се разочараш падати на под. То није добро. Има живот да те баца горе, доле, мораш да нађеш смирење, мораш да нађеш средину. И онда га ја одушевим нечим, да видим како ће да реагује, а он, па зна, па стане. Браво, сине! – закључио је отац Предраг Поповић у видеу.

Сасвим очекивано, многи су му се захвалили на поучним ријечима и савјетима.

“Какве мудре ријечи, одушевите ме сваки пут,” написао је један од пратилаца.

“Свака част,” закључио је други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана