Осрамоћени Кевин Спејси се огласио

Г.С.
Осрамоћени Кевин Спејси се огласио

Осрамоћени глумац, ког нема у Холивуду откако га је Ентони Реп оптужио за сексуални напад 2017. године, у четвртак је подијелио двоминутни видео-снимак у ком је обећао наду свима који размишљају о самоубиству.

"Ако стојите на мјесту на ком више не можете стајати, ако патите и потребна вам је помоћ, ако осјећате кривицу или срамоту, ако се борите са својим идентитетом, ако сте сатерани уза зид или осјећате да за вас не постоји пут, без обзира на вашу ситуацију, обећавам вам да пут постоји и да у ово вријеме, вријеме празника и касније, чак и ако то не осјећате, постоје људи који схватају и могу помоћи ", рекао је Спејси.

"Нисте сами", поручио је.

Спејси, сједећи на клупи близу воде, рекао је да су му се многи обратили 2020. године и испричали му о својим борбама.

"Моја способност да будем ту за њих заиста је могућа само због мојих потешкоћа", рекла је звијезда.

"И иако ми је била част да пружим подршку, морам рећи, искрено, то је и ван мојих могућности. Веће је од мене", додао је.

Откако је Реп први пут открио наводни напад који му се десио када је имао 14 година, десетине мушкараца огласили су се са сличним оптужбама против Спејсија.

Глумац је негирао било какве незаконите радње.

Видео-снимак завршава бројем телефонске линије за превенцију самоубистава и Спејсијевим обећањем гледаоцима да ће "бити боље", преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана