Оптичка илузија мачке на степеницама може открити јесте ли песимиста или оптимиста

ГС
Foto: KLIKS

Оптичка илузија која приказује мачку на степеницама могла би открити више о вашој правој личности, тврди тест.

Илузија тражи од посматрача да погледају у ком правцу животиња путује и тврди да то говори нешто важно о вама.Фотографија у сивим тоновима коју дијели The Minds Journal приказује мачку на степеницама

.У зависности од тога како видите мачку док хода, то открива ваш приступ животу, тврди се. За оба гледишта се каже да имају дефинитивно значење.

Ако сте видјели мачку док се пење уз степенице, велике су шансе да имате оптимистичан поглед на живот."Видите потенцијал и видите раст где год да погледате".

"Ваш ум је истрениран да гледа на које начине се можете уздигнути више у животу, па с обзиром на ситуацију у којој имате избор да се подигнете више од других или паднете на њихов ниво, ви бисте неизбјежно били боља особа", наводи се.

"Постоје јасни знаци амбиције у вама и нико вас, осим вас самих, не може спријечити да напредујете више у животу", истичу у магазину.

Ако сте видјели мачку како силази низ степенице, имате личност која је песимистична и скептична."Можда је то засновано на вашим животним искуствима или само због врсте људи које сте можда срели који су нагнули ваш поглед на живот на негативну страну", каже се у чланку.

У међувремену, оптичка илузија оставља људе збуњеним и "дезоријентираним" с корисницима Фацебоока потпуно подијељеним око онога што је приказано на слици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана