Одрасла је у малом мјесту у Херцеговини, а сад је инфлуенсерка и са згодним Србином живи чист луксуз у Минхену

Г.С.
Одрасла је у малом мјесту у Херцеговини, а сад је инфлуенсерка и са згодним Србином живи чист луксуз у Минхену

Божена Лазаревић је лијепа Херцеговка која је на Инстаграму познатија као Лутак. Са својих 220.000 пратилаца она радо дијели атрактивне одевне комбинације без грешке, а показује и у каквом луксузу ужива.

Ова Чапљанка живи и ради у Њемачкој заједно са супругом Игором Лазаревићем, са којим је деценију и са којим има троје дјеце.

Боженин супруг се бави продајом луксузних аутомобила, а она је у једном интервјуу истакла како обоје пуно раде и потпуно су предани послу јер је то једини начин да себи приуште живот какав желе.

Божена је прије пар година отворила и посластичарницу у Минхену под именом „Лутак" – баш као и њен назив на Инстаграму.

 „То је надимак који ми је дао супруг на почетку наше везе. Хтио је да ми да неки надимак који није свакодневни и који нико не користи. Прво је било лутка, али како ме моја мама увијек зове ‚лутко моја‘, он се пребацио на мушку варијанту. Данас ми је тај надимак постао навика, али и корисничко име за све што користим, па тако и за Инстаграм", објаснила је Божена једном приликом, а преноси wanted.rs.

Она се притом успjешно бави моделингом.

„Нема ту неког тајног успjеха, него памет у главу, што би мој тата рекао. Увијек треба да даш све најбоље од себе и прије свега да радиш на себи. Треба се истаћи у маси, ту су многобројне дјевојке и клијенту би требало оставити најбољи могући утисак. У неких пет до десет минута, колико отприлике добијете, треба да се представите што је најбоље могуће и да дате разлог зашто баш вас да узму за сарадњу. Поред изгледа и добрих фотографија, предност увијек има ваша енергија, ваш став и оно најважније, осмијех од ува до ува. Не смете бити досадни."

Божена је за магазин Азра открила и мале тајне уљепшавања, између осталог, колико времена дневно троши на негу коже и без којих препарата код куће не може.

„Дневно не пуно јер искрено немам времена. Стандардно јутарње умивање и дневна крема и увече такође умивање, ноћна крема, серум зависи од тога да ли ми је потребна јача хидратација или не. Немам нешто за шта се посебно вежем. Увијек имам пуне ормариће маски, препарата углавном све за хидратацију лица."

Божена истиче да са годинама пази на квалитет производа.

„Што сам старија, све више пазим да су креме што природније и квалитетне. Што се тиче серума годинама користим Ла Мер који је мало блажи и Ингеа био голд серум који је доста храњивији и њега користим увече кад је кожа изразито сува. Мицеларна вода је у комбинацији са уљем, с обзиром на то да се ријетко шминкам. Обично лице очистим Ингеа Био пеелингом који је доста благ и уклони сву нечистоћу с лица."

А колико често се даје у руке професионалцима и које услуге користи?

„Не баш често јер сам ту мало неповерљива. Моје повјерење сам препустила једној ординацији у Београду, тако да кад сам тамо, одем на дубинско чишћење лица, масаже лица и мезотерапију или биоревитализацију. Када причамо о депилацији, оно што ја могу рећи да је ласерска депилација најбоља. Ја највише новца трошим на кожу. Ту искрено не штедим и важно ми је шта стављам на кожу."

Божена је говорила и о нези своје косе и ту је занимљиво да фризера не посећује баш често.

„Па код фризера не идем тако често. Некад само кад је потребно шишање. Препарате који користим су доста скупи. Што се тиче тих неостварених жеља с фризурама, ја их немам. Волим класику. Некад за промјену ставим екстензије за дужу косу и то је то. Не волим да пуно експериментишем с косом."

Интересантно је да је она открила и неке рецепте из бакине кухиње које примјењује за негу косе или коже.

„Док сам била млађа и имала више времена, радо сам експериментисала у кухињи и с тим стварима, али сад је тржиште пуно производа тако да ми је лакше да купим. Оно што још увијек често практикујем је пилинг за усне са медом и шећером", казала је Божена, а преноси јабука.тв.

А како изгледа кад Божена тако негована и стилизована заблиста у пуном сјају? То је показала прошле године када је ишетала на црвени тепих у Кану.

Одлучила се тада за елегантну беби розе хаљину са дубоким деколтеом и ефектним сребрним детаљем испод груди.

Њену канску тоалету красио је гломазни сребрни цвијет на стомаку и наглашене нараменице које су хит сезоне.

Око врата је носила прелијепу дијамантску огрлицу Гисмонди 1754.

И тако је својим истанчаним ускусом Божена засенила и многе холивудске звијезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана