Свадба коју арапски свијет до сада није видио: Удала се ћерка краљице Раније ФОТО/VIDEO

Г.С.
Свадба коју арапски свијет до сада није видио: Удала се ћерка краљице Раније ФОТО/VIDEO

Старија ћерка краљице Раније и краља Абдулаха од Јордана Иман бин Абдула (27) вјенчала се током викенда са Џамилом Александром Термиотисом, на раскошној свечаности у краљевској палати у Јордану.

Краљица Ранија честитала је ћерки и зету вјенчање на свом Инстаграму и поручила Иман да јој жели много љубави, радости и смијеха.

Такође је уз кратак видео ћерки упутила дирљиве ријечи:

"Моја драга Иман, ово није збогом, јер си ти увијек у мом срцу и мојим мислима. Бог те благословио", написала је Ранија.

 Иман је за ову прилику одабрала бајковиту вјенчаницу дугих рукава, која је одушевила многе жене широм свијета. Једноставну, али романтичну фризуру, прекрила је дугим велом, само два прамена косе су извучена уз лице.Ранија је одабрала хаљину неутралне боје са плисираним детаљима, чиме је још једном показала зашто важи за неприкосновену краљицу стила.

Попут мајке Раније, Иман је дипломирала на Универзитету Џорџтаун у Вашингтону, као и њен брат Хусеин. Она је научница, спортисткиња, заљубљеник у моду, што открива префињена одјећа коју је носила на јавним догађајима на које је била у друштву своје мајке, од гала свечаности у евроским престоницима до догађаја на дворовима Блиског истока.

Раније је често истицала да јој је изузетно важно да буде добра мајка.

Ко је нови краљевски зет?

Зна се да је Џамил Александар Термиотис (29) рођен у Каракасу у Венецуели, а његово презиме говори да има грчку крв. Вјереник заносне Иман је студија пословне администрације почео да ради у финансијском сектору у Њујорку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана