Нумеролошка прогноза за јесен 2023: Шта нас чека у септембру, октобру и новембру?

ГС
Нумеролошка прогноза за јесен 2023: Шта нас чека у септембру, октобру и новембру?

Шта можете да очекујете од ове јесени? Који су кључни догађаји у септембру, а који у октобру и новембру? Ово је нумеролошка прогноза за јесен 2023.

Нумеролошка прогноза за септембар 2023

Септембар увијк доноси велике промене у животу сваке особе. И ова година није изузетак. Али, сваке нове године, септембар природно постаје трансформативан у неким својим областима. Септембар ове 2023. године је период када људи могу да промене врсту дјелатности, мјесто гдје раде, да промене мјесто становања, да промјене своје животе веома драматично. Дакле, ако је селидба врућа тема за вас, не плашите се! Будите храбри и промените мјесто становања!

Ако вам тема пресељења није релевантна, онда би септембар требало да вам донесе преиспитивање и откривање новог правца у животу. У почетку вам ово може донијети напетост, високу емоционалност и осјетљивост, нервозу. Али управо ова нова ситуација у септембру 2023. биćе подстрек за велике промене у вашем животу. На основу кармичких манифестација септембра ове године, септембар отвара сферу куćа, некретнина, парцела… Стога, ако заиста градите куćу или намеравате да је градите, планирате да се преселите или промените стан, онда је то управо оно што треба учинити.

Током септембра избјегавајте сукобе са женама. За некога је то сукоб са мајком, сестром, колегиницом, директорком, докторком

Нумеролошка прогноза за октобар 2023

Октобар доноси позитивно расположење, отвореност, повјерење, радост, лакоćу и расположење „дечије комуникације“ – када желимо много да комуницирамо са пријатељима, шетамо улицом, покажемо нека своја детиња осјећања и емоције.Сваке године октобар природно добија неке нове боје. Тако ће ове године енергија октобра помоћи људима у јавним професијама на сваки могући начин: можете успјешно окупити масу људи око себе, остварити своје таленте, способности, све могућности.  Најважнија ствар коју нам октобар дозвољава ове године је да се јавно изразимо

Истина, октобар нам доноси само добре вести: може доћи до депресије, туге, или ćе се догађаји развити тако да ћете дуго бити нерасположени. Може доćи и до свађа или ситуација неразумевања са децом, незадовољства њиховим понашањем.. Може се десити и супротна прича, када на све начине покушавате да дете померите напред, да га отворите ка друштву, али не иде…  Ситуације овде могу бити различите: дете ćе се разболети и неćе моćи да учествујете у такмичењу, или дете неćе послушати и покушаćе да контролише вас уместо да ви контролишете дете, и тако ćе дете бити фактор у вашем недостатку могуćности да се изразите… Оно у чему нам октобар ове године помаже јесте популаризација наших талената, али оно на шта нас ограничава и чини сферу проблематичном јесу деца. Као резултат свих октобарских догађаја, потребно је пронаćи унутрашњу понизност у ономе што се дешава: прихватити ситуацију на било који начин, у било ком облику, хтјели то или не.

Нумеролошка прогноза за новембар 2023

Сам новембар је месец превазилажења тешкоćа које нас чине јачима. Новембар је мјесец испољавања карактера, снаге, одлучности и отпора животним тешкоćама. Месец ће бити динамичан: очекују се многа путовања и пресељења. Такође могу постојати ситуације које вам се не допадају и које ће са собом донијети панику и напетост. Запамтите да ће вам они бити подстицај за развој и посебна „лекција за учење“ како бисте постали јачи. Овај месец такође има високу емоционалност, осетљивост, када можете експлодирати из ведра неба, успаничити се, заплакати. Најважнија ствар коју новембар учи ове године је показати снагу упркос тешким околностима. И као резултат добијамо мир, хармонизацију нашег живота, смиреност, помирење у случају свађа и сукоба.

Новембар ће нам помоćи у стварању куćног комфора и уређењу нашег становања. Стога, ако веć дуго планирате куповину новог намештаја или преуређивање, време је да га оживите у треćем месецу јесени. Жудња за домом и удобношћу биће релевантна за многе – чак и оне који нису планирали да реорганизују простор.

А гдје мјесец кочи и ствара потешкоćе, то је у послу и каријери. Стога, ако имате прилику, а слободна сте особа, онда радите на даљину. Ако ово није релевантно за вас, покушајте да проведете више времена код куćе. Ако вам је важна промена посла, у сваком случају ćете бити више код куће, а мање у канцеларији. За оне који још немају посао, ситуација се у новембру неће промјенити, а до сада највјероватније неће бити говора о новом послу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана