Новац стиже у ваш дом: Урадите три једноставна трика, провјерено дјелују!

ГС
Новац стиже у ваш дом: Урадите три једноставна трика, провјерено дјелују!

Мајстори фенг шуја увијек наглашавају „подручје новца” зеленом и љубичастом бојом...

Фенг шуи се не односи само на положај неких предмета у дому, већ и на наш однос према животу. Следећих неколико фенг шуи савјета помоћи ће, сматрају стручњаци за фенг шуи, да енергија новца брже протиче кроз ваш дом.

1. Јарке боје у дијеловима стана у којима обављате послове везане за новац

Мајстори фенг шуја увијек наглашавају „подручје новца” зеленом и љубичастом бојом.Зелена је боја виталности и раста, а љубичаста представља богатство.

У кухињи пронађите мјесто за чинију грожђа - идеално је да помјешате бијело (зелено) и црно (љубичасто) грожђе, а када прође сезона овог воћа, замијените га прелепом репликом у фарбаном дрвету или стаклу..

2. Пажљиво руковање новцем је императив

Многи од нас имају обичај да згужвају новчанице по џеповима или их остављају на разним местима у кући. Када почнете да занемарујете новац, он ће почети да занемарује вас.

Размислите о односу који имате према новцу и почните да га поштујете. Увек га држите уредно пресавијеног у лепом новчанику или кутији или где год да га држите. Водите рачуна да ваши рачуни буду увијек лијепо сложени, спакујте рачуне за домаћинство у прелијепе коверте или пластичне кутије у живим бојама. Држите их на лијевој страни стола, гдје је новац у радном простору.

3. Новац је енергија која мора да тече

Ако немате довољно новца да дате и потрошите, сигурно можете другима посветити мало свог времена или пажње. Зато проведите неколико минута сваке вечери да будете захвални за оно што имате и размишљајући о томе шта бисте могли дати другима. 

Успјех није само да добијемо више, већ и задовољство у ономе што већ имамо. Како се осјећате захвалније за оно што имате, у ваш живот ће улазити више обиља и осјећаја задовољства, пише атма.хр. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана