Неправедно избачен из квиза: Владимир имао само једну жељу, а сад ће му бити испуњена!

GS
Foto: Printscreen

Свима који су гледали синоћну епизоду квиза "Најслабија карика" највећи утисак је оставио и за срце прирастао Владимир Крнач, такмичар чије ће се учешће у овом шоу програму препричавати још дуго.

Педесетдеветогодишњи Владимир остварио је незапамћен успјех, одговоривши тачно на чак 22 питања, не давши притом ниједан нетачан одговор. Његови саиграчи, међутим, одлучили су да га тактички избаце у седмој рунди и тако га зауставе на путу до остварења животног сна – путовања у Египат.

Овакав потез наишао је на читаву лавину реакција и коментара на друштвеним мрежама, а и сам Никола Којо, био је збуњен оваквим исходом. Ипак, Владимирова жеља биће испуњена – Прва ТВ послаће га на, сигурни смо, незаборавно путовање у Египат, срце древне цивилизације.

Без посла

Грађевински радник без сталног запослења, отац четворо дјеце из Бачког Петровца, који је више од сто пута био добровољни давалац крви, један је од вјероватно најуспјешнијих такмичара у историји овог легендарног квиза, а у својој пријави за учешће истакао је да би, у случају да је освоји, награду потрошио на путовање на познату туристичку дестинацију. Ка том циљу кренуо је мирно и ведро, сигуран у своје знање, низајући тачне одговоре.

У неколико кругова Владимир је статистички био најјача карика и стигао до самог предворја финала. На том путу, пред осму рунду, у којој финалисти практично увећавају освојени буџет сумом коју продукција множи са три, преостала двојица такмичара Југослав Ратковић и Миљан Драганић су га тактички избацили из игре. Тактика у завшним круговима је управо оно што доприноси непредвидивости и динамици квиза каква је "Најслабија карика", али је овога пута, због Владимировог знања, изненадила и публику и водитеља. Његово савршено знање, међутим, неће остати ненаграђено, будући да су са Прве ТВ, на којој се квиз емитује, одлучили да то знање награде испуњењем његове највеће жеље, преноси Курир

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана