Научно доказано: Мушкарци који имају поред себе овакву жену, срећнији су 10 пута од осталих

ГС
Foto: Илустрација

Научници са Националног аутономног универзитета Мексика спровели су истраживање који је имало за циљ да утврде који тип жене чини мушкарце најсрец́нијима. Дошли су до занимљивих резултата.

Иако многи мушкарци при избору партнерке гледају изглед, истраживања су показала да им је то заправо најмање важно када је ријеч о озбиљној и трајној вези. Утврђено је да су мушкарци који имају пуније жене поред себе срец́нији од оних који су у везама или браковима са мршавим женама. И то чак 10 пута.

Научници са Националног аутономног универзитета Мексика спровели су истраживање који је имало за циљ да утврде који тип жене чини мушкарце најсрец́нијима. Дошли су до занимљивих резултата, пише Жена Блиц.

Иако многи мушкарци при избору партнерке гледају изглед, истраживања су показала да им је то заправо најмање важно када је реч о озбиљној и трајној вези. Утврђено је да су мушкарци који имају пуније жене поред себе срец́нији од оних који су у везама или браковима са мршавим женама. И то чак 10 пута!

Мушкарци се поред пунијих жена чешц́е смију него када су у вези са мршавим женама и знатно су срец́нији. Мршаве жене су често резервисане, усмјерене на свој изглед и мање посвећују оажњу мушкарцу са којим су у вези, што утиче и на њихов однос, наводи се у закључцима истраживања. И још једна од важних ствари у партнерском односу - пуније жене лакше рјешавају проблеме и сукобе који настану у вези или браку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана