На око су били предиван пар, али … : Ово је прави разлог раскида Кристијана Роналда и Ирине Шајк

Г.С.
На око су били предиван пар, али … : Ово је прави разлог раскида Кристијана Роналда и Ирине Шајк

Кристијано Роналдо и Ирина Шајк били су један од најпознатијих парова, али једна ствар им је пресудила.

Везу фудбалера Кристијана Роналда и манекенке Ирине Шајк пратили су сви свjетски медији. Обоје су били млади, лијепи, богати и успјешни, а због тога и идеални једно за друго. Међутим, славни пар се разишао, а дуго се није знало шта им је пресудило.

Роналда су обожавале жене широ, свијета, а повезивали су га с бројним љепотицама. Ипак, улога оца 2009. године да је у потпуности промјенила, а у то вријеме је почео да се виђа са славном руском манекенком. Први пут су се срели на снимању за модну кућу "Армани", а убрзо су се упустили у везу. Одмах је било јасно да није у питању пролазна афера, већ да су у питању озбиљне емоције.

Били су савршен пар. Имали су много тога заједничког, потекли су из радничких породица па су огромним трудом дошли до богатства.

Ипак, нису имали исте планове за будућност. Роналдо је желио да прошири породицу, али Ирина није била спремна, потпуно се посветила каријери, путовала је широм свијета, а ревије су биле свакодневица. То је била прва препрека у њиховој вези, а Роналдо је желио да његов син одраста уз женску фигуру, па се понадао да ће му Ирина бити замјена за мајчинску љубав. Али, славна руска манекенка није била спремна за овако важну улогу.

Чак се говорило да никада није била заинтересована за његовог сина, али то није био главни разлог њиховог растанка. Наиме, Ирина наводно није вољела Роналдову мајку.

Мариа Долорес дос Сантос Авеиро у животу фудбалера игра најважнију улогу. Славни фудбалер често говори о томе какво је дјетињство имао као и колико се његова мајка жртвовала за њега и породицу.

Наводно Ирина није жељела да дође на Мадеиру на рођенданску прославу изненађења за Роналдову мајку. Пар је непосредно прије тога Божић провео у Дубаију, а фудбалер је планирао да буде с мамом за њен рођендан, али Ирина није жељела да учествује у томе. Све је изазвало свађу која је довела и до раскида.

- Ирина је лоше причала о Долорес, а Роналдо је заузео мајчину страну. То је била кап која је прелила чашу и већ посљедњих неколико мјесеци њих двоје имају лош однос, открио је тада извор.

Славни Португалац данас је у срећној вези с Аргентинком Георгином Родригез с којом има и дјецу. Ирину су недавно повезивали с Томом Брејдијем, али и бившим партнером Бредлијем Купером с којим има ћерку, преноси story.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана