Мушкарци сјекли вене за њом, жене хтјеле да буду као она и патиле за том љепотом: Сада је унакажена од операција

Г.С.
Мушкарци сјекли вене за њом, жене хтјеле да буду као она и патиле за том љепотом: Сада је унакажена од операција

Америчка глумица Дениз Ричардс некада је била једна од најљепших у Холивуду. Њена природна љепота одузимала је дах сваком, а њоме је освојила и лошег дечка индустрије Чарлија Шина.

Каријеру је започела као модел, а крајем 90-их се пробила и у глумачком свијету, нарочито захваљујући улогама у филмовима Џејмс Бонд: Свијет није довољан и Дивље ствари.

Ипак, још је познатија постала након судбоносног “да” које је рекла лошем дечку Холивуда. Чарли и Дениз су били у браку од 2002. до 2006. године током ког су добили двије ћерке, Сами и Лолу, а њихов развод је био толико мучан да је Ричардс у једном тренутку затражила забрану приласка за Шина тврдећи да јој је пријетио смрћу.

Бившег мужа је назвала и педофилом док је он њу “почастио” ријечима “беспослена и неталентована свиња”, а није штедио ружним изразима ни њену мајку. Глумица је рекла и да ју је звијезда “Два и по мушкарца” стално варала с другим женама и да је била зависна од алкохола и коцке. Такође су се међусобно вређали једно друго да су ужасни родитељи и на суду су се борили за старатељство над ћеркама.

Свеједно, оно због чега је свијет одувијек обожавао била је њена невјероватна природна лепота која ју је красила. Наводно су чак и жене у ординације пластичних хирурга носиле њене фотографије из жеље да што више личе на њу.

Ипак, није ни сама Дениз могла да каже “не” ножу иако јој је био у потпуности непотребан. Данас има 52 године, а своје је лице унаказила корекцијама. На фотографијама папараца изгледа толико изобличено да би је ријетки препознали, а све оно по чему је била посебна и другачија - нестало је.

Занимљиво је да, иако је њезино лице живи доказ супротном, Дениз упорно тврди да се није превише дорађивала.

“Урадила сам само груди и око тога сам врло отворена и искрена. Имам исти нос, исте усне. Не користим ботокс ни филере”, рекла је 2019. у интервјуу за Дејли Телеграф. Годину дана касније је ипак признала да је испробала ботокс, али уједно тврдила да то није за њу.

“Не свиђа ми се како се моје лице осјећало касније, али сам свакако изгледала одморније. Но, касније сам се осјећала као да ми неко гура чело према доле”, рекла је тад за US Weekley.

Прије неколико су је дана папараци усликали на вечери са супругом Ерон Фајерсом, а свијет се поновно шокирао како је једна од најљепших жена постала оличење пластике. Те фотографије можете погледаи изнад.

(Курир.рс/Story.hr)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана